IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2014, 13:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Genç Aslanlar Birinciliği Getiremedi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında Galatasaray, MP Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.


B Grubu'nu 11 puan ile 2. sırada bitiren Galatasaray'ın rakibi A Grubu'nun birincisi Bursaspor oldu. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmalarda Galatasaray ilk maçını TT Arena'da oynayacak.

Yarı finalin diğer ayağında ise Eskişehirspor ile MP Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

MAÇTAN NOTLAR

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 6. ve son hafta maçında Medical Park Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray, karşılaşmaya yeni transferler ağırlıkta olmak üzere gençlerden oluşan kadroyla çıktı. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Roberto Mancini, Spor Toto Süper Lig'de son oynanılan ve 3-0 kazanılan Eskişehirspor maçından hiçbir futbolcuya Medical Park Antalyaspor karşısında ilk 11'de forma vermedi.

Spor Toto Süper Lig'deki Eskişehirspor maçında ilk 11'de forma giyen Fernando Muslera, Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Alex Telles, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nu kadroya almayan Mancini, İzet Hajrovic ve Ceyhun Gülselam'ı da yedek soyundurdu. Yıldız futbolcu Didier Drogba'nın da kadroda yer almadığı Galatasaray, karşılaşmaya Aykut Erçetin, Emmanuel Eboue, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Salih Dursun, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Emre Çolak, Oğuzhan Kayar, Berk İsmail Ünsal ve Lucas Ontivero ilk 11'i ile başladı.

Sarı-kırmızılılarda Hajrovic ve Ceyhun'un yanı sıra Eray İşcan, Guillermo Burdisso, Hamit Altıntop, Umut Bulut ve Veysel Sarı yedekler arasında bulundu.

OĞUZHAN KAYAR İLK MAÇINDA

Galatasaray'ın Manisaspor'dan renklerine kattığı genç oyuncu Oğuzhan Kayar, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı. Devre arasında transfer edilen Oğuzhan Kayar, antrenmanda aldığı darbe nedeniyle elinde kırık oluştuğu için yeni takımı ile daha önce hiçbir maçta görev yapamamıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda daha önce Tokatspor ile yapılan maçta sonradan oyuna dahil edilen yeni transferlerden Koray Günter de ilk kez bir maçta 11'de forma şansı buldu. Galatasaray'ın altyapısında yetişen genç oyuncular Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal, A Takım ile ilk kez bir maça 11'de başladı.

HAMİT ALTINTOP 170 GÜN SONRA 18 KİŞİLİK KADRODA

Galatasaray'da tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop, 170 gün sonra bir maçın 18 kişilik kadrosunda yer aldı. Son olarak Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında, 25 Ağustos 2013'te Bursaspor ile oynanan maçta forma giyen Hamit Altıntop, belinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduğu için uzun süre takımdan ayrı kaldı. Bu arada yaklaşık 5 bin sarı-kırmızılı taraftarın statta izlediği karşılaşmayı, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da locadan takip etti.

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslanlar, birinciliği, genc, getiremedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kartal sonunu getiremedi: 87-72 Zen Diğer Spor Branşları 0 07 Aralık 2012 15:31