IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2014, 15:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sharapova spiker mi oluyor




Kış Olimpiyatları’nda NBC için görev yapan Rus yıldızın performansı hem kanal hem de kendisi tarafından beğenildi. Henüz 26 yaşındaki oyuncu aktif spor yaşantısını bıraktığında ekranlara doğru yelken açabilir.

Belki daha çok erken ama tenis dünyasının ne önemli kadın oyuncularından biri olarak gösterilen Maria Sharapova, kariyerini noktaladıktan sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dünyasına adımını atabilir. Hem de bu yolda önünde örnekleri de çok fazla: John McEnroe, Jim Courier, Mats Wilander, Andy Roddick…

Rus raket, kendi ülkesinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları’nda NBC Kanalı ile çalışmış ve oldukça olumlu geri bildirimler almıştı. Masha için NBA yapımcısı Jim Bell “Performansı çok tatmin ediciydi. Maria’nın güvenlik ve homoseksüellik gibi zor konularda çekinmeden konuşabilmesi bile başlı başına bunun kanıtıydı” ifadelerini kullandı.

159 BİN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KAZANIYORLAR

26 yaşındaki yıldız oyuncu henüz emekliliği ve dolayısıyla da sonrasını düşünmemesine karşın kameraların önünde yer almak onun için iyi bir seçenek olarak duruyor. Kortlardan mikrofon başına geçen yıldızlardan biri olan McEnroe “Bundan 30 yıl önce biri bana sunuculuk yapacağımı söylese buna inanmazdım. Ama şimdi bakınca, sunuculuk yapmak, korttaki hikayeleri unutmadan korttan kopmak anlamına geliyor” ifadelerini kullandı. Tabii bir de işin maddi boyutu var. Eski tenis oyuncuları, turnuva başına 150 bin dolara kadar bir ücretle çalışıyorlar.

HENÜZ BIRAKMIYOR AMA…

Öte yandan eski yıldızlar, yayınlara büyük katkıda bulunabiliyorlar. Sunumları, daha fazla analiz daha fazla hikaye barındırıyor. Bu sebeple Maria Sharapova’yı da kariyerini bitirmeye karar verdiği anda bir televizyon kanalında sunuculuk yaparken görebilmek mümkün olabilir.



ONUR SALMAN

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mi, oluyor, sharapova, spiker


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sharapova'ya 48 Dakika Yeter Rhytia Diğer Spor Branşları 0 30 Mayıs 2012 18:19
Sharapova WTA'nın sabrını taşırdı PassioN Diğer Spor Branşları 0 10 Nisan 2012 20:23