IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2014, 11:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cavcav'dan Fenerbahçelilere Büyük Şok




Gençlerbirliği Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe kulübünün son dönemlerde hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.
Cavcav, “Federasyonla ilgili seçim süreci başladı, adil yarış olmazsa bu yarışta yokuz diyorlar. Kendileri bilir. Yasa var, statü var. Ligden çekilmek istiyorlarsa lavederler kendilerini. Bir başka isimle tescil yaparlar. İstanbul’da onlarca kulüp var. Giderler onlarla oynarlar. Sahaya on kişiyle de çıksalar hepsini yener, her sene şampiyon olurlar” dedi.
Türkiye’de hakem hatalarının sadece Fenerbahçe’ye değil, tüm kulüplere yapıldığına dikkat çeken Cavcav, “Ben bu sezon üç maçımı hakemlerin yanlış penaltı kararları ile kaybettim. Şimdi kalkmışlar bizimle bu hafta oynayacakları maç öncesi hakem konusunda açıklama yapıyorlar. Bu hakemi baskı altına almak değil midir? Hangi hakem bu açıklamalardan etkilenmez? TFF’ye çağrı yapıyorum, bu açıklamaları nedeniyle Fenerbahçe’ye ceza vermeliler” ifadelerini kullandı. Cavcav şöyle devam etti;

Galatasaray düşmanlığı
“Yabancı kontenjanı konusunda 17 kulüp anlaşıyor, Fenerbahçe karşı çıkıyor? Neden? Sırf Galatasaray düşmanlığı yüzünden. Öyle bir kulübün çıkıp ‘biz bu federasyonu istemiyoruz’ demesiyle yönetimler değişmez. Onların demesiyle değişmez. Herkesin Aziz Yıldırım’ın peşinden gideceğini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Büyük kulüp olabilirsiniz, ama büyüklük Allah’a mahsustur. 36 yıllık bir futbol adamı olarak Fenerbahçe camiasına tavsiyem, acilen genel kurallarını toplayıp yeni bir başkan ve yönetim seçsinler. Kulüplerine şike sürecinde takdir edilecek biçimde sahip çıktılar, şimdi de yönetimlerini değiştirsinler.”

mynet

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bÜyÜk, cavcavdan, fenerbahcelilere, Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık