IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2014, 14:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Tatil Edildi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor-Fenerbahçe maçı, hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi.

Spor Toto Süper Lig'de 24. Haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda lider Fenerbahçe'yi ağırlıyor. İlk 45 dakikada tribünlerden birçok kez sahaya yabancı madde atıldı. 30. dakikada sahaya atılan taş nedeniyle maça ara veren hakem Yıldırım, aynı olaylar ilk yarının son dakikalarında da tekrarlanınca soyunma odasına girdi.

HAKEM MAÇI TATİL ETTİ

Hakem Bülent Yıldırım kurallar gereği birinci uyarıyı yaptı. Ancak olaylar durulmadı. Bunun üzerine ikinci uyarıyı yaptı. Fakat yine sahaya yabancı maddeler atılmaya devam etti. Yönetmelikler gereği üçüncü uyarıya gerek kalmadan soyunma odasına gitti. Kurallar gereği soyunma odasına giren Hakem Bülent Yıldırım sahaya geri çıkmayacak. Böylece 24. haftanın kapanış maçı olan Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sarı lacivertliler 1-0 önde iken tatil edilmiş oldu.

TFF'nin resmi açıklamayı birkaç dakika içerisinde yapması bekleniyor.

BAŞKAN HAKEM SOYUNMA ODASINA GİTTİ AMA...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu karşılaşmanın hakemlerinin soyunma odasına gitmesi sonrası soyunma odasına gitti ve hakemlerle konuşmak istedi. Ancak hakemler Başkan'a maçın tatil olduğunu ilettiler.

MAÇ İLK BEŞ DAKİKADA İKİ KERE DURDU

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı maç gergin başladı. Bordo-mavili taraftarlar maçın 2 ve 4. dakikalarda sahaya yabancı madde atınca oyun yaklaşık 3 dakika durdu. Sahaya atılan maddelerin toplanmasının ardından ise maç kaldığı yerden devam etti.

Karşılaşmanın 22. dakikasında yenilen golün ardından da sahaya yabancı madde atan bordo-mavili taraftarlar oyunun 2 dakika durmasına neden oldu. Bu sırada kaptan Onur Recep Kıvrak ile Mustafa Yumlu, kale arkası tribünlerine giderek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

VOLKAN OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİ

Maçın 26. dakikasında taraftarların attığı yabancı maddelere dayanamayan Volkan, oyundan çıkmak istedi. Trabzonspor'un kaptanlarından Mustafa Yumlu ve diğer futbolcuların ikna etmeye çalıştığı Volkan, ikna edilerek kalesine geri döndü. Ancak bu dakikadan sonra yol tarafındaki kale arkasında bulunan bordo-mavili taraftarlar, sahaya yabancı madde atılmasını engellemek için gerilen ağları söktü. Direkleri de indiren taraftarların bu tepkisinin ardından Fenerbahçe takım olarak sahadan çıkmak istedi.

Hakem Bülent Yıldırım ise bunu engelledi. Maçta 9 dakikalık aranın ardından yeniden başladı. Sahaya atılan maddeler arasında çakmak, bozuk para ve meşale yer aldığı görüldü. Karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan olaylar nedeniyle 10 dakika ilave edildi. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında deniz tarafındaki kale arkası tribünündeki koruyucu ağlar ve direkler de taraftarlar tarafından indirildi.

FENERBAHÇE BAYRAĞI İNDİRİLDİ

Karşılaşmanın 45+5. dakikasında kale arkasındaki bayrak direğine tırmanan bir Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe bayrağını yırtarak indirdi. Bordo-mavili taraftarlar da, bayrağı indiren taraftara alkışlarla destek verdi.

EMENİKE YERDE KALDI

Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Trabzonspor ceza sahası içerisinde yer alan Emenike'ye kale arkasından atılan bir madde isabet etti. Bu olay sonrası yerde kalan Emenike bir süre sonra ayağa kalkarak maça devam etti.

ÖZER-YANAL GERGİNLİĞİ

Maçın 45+8. dakikasında ise bir serbest atış sırasında Özer Hurmacı ile Ersun Yanal arasında tartışma çıktı. Özer, Yanal'ı iterken; tecrübeli teknik adam da futbolcuya tepki gösterdi.

MAÇIN AYRINTILARI

- İlk yarının son dakikalarından Volkan Demirel'in koruduğu kaleye tribünlerden meşale atıldı. Atılan meşale Volkan'ın ayaklarına gelince hakem Bülent Yıldırım soyunma odasına girdi.

- Hakem maçın ilk yarısına 10 dakika ilave etti.

- Dk. 30: F.Bahçe golünün ardından kaleci Volkan Demirel'in koruduğu kale arkasından sahaya yabancı madde yağdı. Atılan maddeler arasından avuç büyüklüğünde bir taşı Volkan hakeme götürdü. Tribünlerde tepkiler daha da artınca, hakem oyuncuları sahanın ortasına topladı ve tribünlerde tansiyonun düşmesini bekledi. Hakem kısa bir süre sonra maçı yeniden başlattı.

- Dk. 23: Alper'in sol kanattan ortasında Emenike düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.. 0-1

- Dk. 19: Caner'in kullandığı kornerde Trabzonspor kale çizgisi üzerinde oluşan karambolde bordo mavili savunmacılar topu çizgiden çıkardı.

- Maçın başlaması ile birlikte bordo mavili taraftarlar sahayı konfeti yağmuruna tuttu... Konfetilerin temizlenmesinin ardından maç 1-2 dakika sonra yeniden başladı.
Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
edildi, maçı, tatil, trabzonsporfenerbahçe


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık