IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2014, 11:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lionel Messi Real Madrid'i reddetti




Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Real Madrid'den aldığı teklife "hayır" dedi. Geçtiğimiz Ağustos ayında Messi için harekete geçen Real Madrid Başkanı Perez'in, yıldız oyuncunun babasından olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü. Messi'nin istediği her şeye "evet" diyen Perez'in tüm bunlara rağmen transferi gerçekleştiremediği belirtilirken ilginç detaylara yer verildi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin mutsuz görüntüsünün altında Neymar'a duyulan ilgi ve ücretinde hala gerçekleştirilmeyen iyileştirmenin olduğu ortaya çıktı.
İşte Messi, Barcelona ve Real Madrid üçgenindeki o detaylar
1-Neymar'ın imzası ve Barça'nın geleceği: Sandro Rosell'in Neymar transferiyle kulübün gelecek planlamasını yapması Madrid'i harekete geçiren ilk etken oldu. Edinilen bilgiye göre Barcelona geleceğini tamamen Neymar'ın ekseninde kurmayı düşünüyordu. Neymar, David Luiz ve Thiago Silva gibi oyuncuların gelişini sağlayacak Alves ile Adriano ile de bu çerçeveyi geniş tutacak isim olarak görülüyordu. Geleceğin lideri olarak görülen Neymar için yapılan bu stratejiyi öğrenen Real Madrid, Messi ile bir toplantı talep etti. Ancak iki gün boyunca Raldığı cevap "Hayır, teşekkür ederim" oldu.
2-Cristiano [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Gareth Bale: Perez, 250 milyon Euro'luk bonservis bedeli için ekonomik çözümler ararken Cristiano Ronaldo'yu bile gözden çıkardı. Portekizli yıldızı 100 milyon Euro gibi bir rakama United'a satmayı düşünen Perez, aynı zamanda kulübün sponsoru olan Adidas ile geri kalan rakamı tamamlamak niyetindeydi. Messi'nin Adidas ile olan anlaşması da Perez'in bu arzusunu kamçılayan en büyük etkenlerden biri oldu. Ancak alınan "hayır" cevabının ardından B planını devreye sokan Perez, Tottehnam'ın Galli yıldızı Gareth Bale'i 91 milyon Euro karşılığında transfer etti.
3-Sandro Rosell'in sözü: Neymar transferinden sonra Başkan Rosell'in ilk icraatlarından biri de Messi'ye verdiği söz oldu. Kulübü ile olan sözleşmesini uzatan Messi'nin durumdan yaşadığı rahatsızlığı gidermek için "Dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacaksın" sözünü veren Rosell, futbolcuyla el sıkışarak sözleşmesinde iyileştirme yapacağını söyledi. Ancak Rosell'in istifasına kadar olan süreçte bu söz tutulmadı. Yeni başkan Bartemou da bu sözü verenler arasında yer alıyor.
4-Taraftarın Neymar'a olan ilgisi: Joan Gamper Kupası'na bir gece önce gelen Neymar'ın sahaya ilk olarak çıkması ve kulüpten gelen bilgi doğrultusunda protokolün böyle gerçekleştirileceği bilgisi Messi'yi oldukça sinirlendirdi. Brezilyalının sahaya çıktığı sırada aldığı alkış da Messi'den fazla olunca bu Arjantinli için ikinci darbe oldu.
5-Messi ile gizli toplantı: Ağustos ayı Messi için oldukça zor geçti. Duygusal karmaşalar yaşıyor çılgın tekliflere rağmen çok sevdiği Barcelona formasından kopmak istemiyordu. Sportif olarak aşık olduğu renkler için ekonomik nedenleri bile gözardı etmeye hazırdı. Ve Real Madrid'e atacağı bir imza taraftarlar için de ihanet olacaktı. Ancak Madrid kulübü ısrarından vazgeçmedi. Messi'nin babası Jorge ve Real Madrid adına avukat Lorenzo Sanz ağustos ayının sonunda oldukça gizli bir görüşme yaptı. Jorge Messi, Rías de Galicia restaurantında yapılan görüşmede Madrid'e bir kez daha "hayır" cevabı verdi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Mayıs 2014, 12:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Lionel Messi Real Madrid'i reddetti




Messi "IF spor kulübüne bile gidebilir, ama real madrid'e gitmez". diye düşünüyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
lionel, madridi, messi, real, reddetti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tek Rakibi Lionel Messi imiş ; ) Kacak Haber Arşivi 0 26 Kasım 2011 17:12