IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2014, 12:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
‘Beşiktaş Demirören’i istemiyor’




Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş’ın Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetiminin değişmesini istediğini söyledi. Radyospor’a konuşan Cavcav, "Biz kulüpler birliği olarak Yıldırım Demirören'in ayrılmasını istemiyoruz. Ama Beşiktaş ve Elazığspor bunu istiyor. Galatasaray bizimle aynı düşüncede” dedi.


Kulüpler Birliği Başkanı da olan Cavcav, daha önce Hürriyet’in duyurduğu saha kapatma yerine tribün kapatma cezasını da teyit etti. Cavcav, federasyonun küfürlü tezahürat nedeniyle uyguladığı saha kapatma cezasını değiştirdiğini belirterek, “Artık tribün kapatılacak. Ama biz karşıyız” dedi.

Cavcav, TFF Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’in ceza yönetmeliğini değiştirdiklerini söylediğini bildirdi. Radyospor’a konuşan Cavcav, “Demirören, ceza yönetmeliğini değiştirdiklerini söylüyor. ‘Küfürün önüne geçiyoruz’ dedi. ‘Küfür hangi tribünden geliyorsa, bir sonraki maçta o tribünü kapatacaklarmış. Küfür maraton tribününden geliyorsa, biz stadı tamamen kapatmayacağız,ama küfrün geldiği maraton tribününü kapatacağız veya şeref tribününü kapatacağız’ diyor. Biz kararı aldık diyor. Avrupa’da bu uygulamanın örneği varmış. Biz o işi hallettik. Demek ki yönetimde bunun kararını almışlar” dedi.

Kararı doğru bulmadığını söyleyen Cavcav, “Bu da doğru yol değil. Hangi mantığa dayanarak böyle bir uygulama düşünmüşler. Kapalıyı kapattın, kapalıdan bilet alan adam, sonraki maçta maraton tribününe giremez mi? Bunu yolu, 20-30 kişinin yaptığı kötü tezahüratı bütün tribünlere mâl ediyor. Ayrıca sadece kadın ve çocukların izlediği maç uygulaması da son derece yanlış. Kadınlara hakaret, üstelik kadınlar da küfrediyor. TFF’nin derdi bu olmamalı” deri.
ORMAN ‘HAYIR’, ÇEBİ ‘HALLEDERİZ’ DİYOR
Kulüpler Birliği Vakfı olarak, 17 kulübün 6+2 yabancı kuralı üzerinde anlaştığını belirten Cavcav, "Fenerbahçe çoğunluk kararına uyarız diyor. Akhisar, doğru bulmuyoruz; ama çoğunluğa uyarız dedi. Bir tek Beşiktaş 5+0+3 olsun diye diretiyor. TFF Başkanı, bir kulüp itiraz ediyorsa Tahkim bu kararı bozar diyor. Biz hukukçulara danıştık. Sezon sonunda alınan çoğunluk kararını Tahkim ya da TFF'nin bir başka kurulu bozma yetkisine sahip değil. Yani 6+2 konusunda çoğunluk kararı var ve bu bozulamaz, sezon sonunda alınıyor. Sezon içerisinde olsaydı ve Beşiktaş itiraz etseydi, bozulabilirdi. Şimdi TFF Yönetimi'nin çoğunluğun kararını onaylaması gerekiyor. Onaylamazsa biz de ona göre tavrımızı alacağız" diye konuştu.

Beşiktaş'ın çoğunluğun kabul ettiği 6-2 yabancı kuralına itirazı konusuna da değinen İlhan Cavcav, "Deniz Atalay'ı aradım. 'Abi, biz 5+0+3 istiyoruz. Ama şu anda cenazem var, hallederiz' dedi. Sonra başkan Fikret Drman'ı aradım. 'Abi sen ona bakma, sen ne dersen yaparız' dedi.Genel sekreteri gönderdim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da 4 gün kaldı. Kasımpaşa ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a imzalattı; fakat Beşiktaş'a imzalatamadı. Bunun üzerine Fikret beyi 3 gün aradım, 3 gün telefonuma cevap vermedi. 80 yaşındayım, bu yaşta Kulüpler Birliği başkanlığını lütfen kabul ettim. Bu kurumu dağılmaması için uğraştım. Fikret Orman'ın 80 yaşındaki bir adamı aramamasını onun görüşüne bırakıyorum. Sonra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi geldi. Kendisine durumu anlattım. O da 'Haklısın, biz ne gerekirse yaparız' dedi. Ama sayın Orman yok, Deniz Atalay yok diyor" şeklinde konuştu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
demirören’i, istemiyor’, ‘beşiktaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık