IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2014, 09:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Madrid bir puanı zor kurtardı




La Liga'da sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluk yarışındaki 3 takım da puan kaybetti. Lider Atletico Madrid ile en yakın takipçisi Barcelona'nın ardından Real Madrid de eline geçen avantajı kullanamadı.



MADRİD - Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ettiği Valencia ile 2-2 berabere kaldı.


Maça hızlı başlayan Real Madrid, özellikle Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale ile yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. 43. dakikada gelişen bir kontratakta topu ağlara gönderen Mathieu, Valencia'yı 1-0 öne geçiren isim oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Valencia, defansında boşluk vermeyip, kontrataklarla farkı artırmak isterken, Real Madrid rakibine baskı kurmaya çalıştı.

Real Madrid, aradığı beraberlik golünü 59. dakikada Sergio Ramos ile buldu. Son dönemlerde eflatun-beyazlıların en formda futbolcusu olan Ramos, Cristiano Ronaldo'nun verdiği pasta, topu kafa vuruşuyla Valencia kalesine gönderdi: 1-1

Real Madrid'in rakibe baskı kurduğu bölümde sahneye çıkan Parejo, 64. dakikada güzel bir gol skoru yeniden Valencia lehine çevirdi: 2-1

Karşılaşmanın 90+2. uzatma dakikası oynandığı sırada sol kanattan Di Maria'nın ortasında gelen topa topuğuyla vuran Ronaldo, skorda yeniden eşitliği sağladı: 2-2

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç berabere bitti.


ZİRVEDE 'BİR PUAN' HAFTASI
36. haftada lider Atletico Madrid, deplasmanda Levante'ye 2-0 yenilerek, en yakın takipçisi Barcelona ise sahasında Getafe ile 2-2 berabere kalarak puan kaybetti. Ligin bitimine iki hafta kalan Atletico Madrid'in 88, Barcelona'nın 85 ve 1 maç eksiği olan Real Madrid'in 83 puanı bulunuyor.
Real Madrid, 34. haftada ertelenen deplasmandaki Valladolid maçını 7 Mayıs Çarşamba günü oynayacak. La Liga'nın son iki haftasında Atletico Madrid'in, evinde Malaga ve deplasmanda Barcelona yapacağı maçları kalırken, takipçilerinden Barcelona gelecek hafta Elche deplasmanında sahaya çıkacak. Real Madrid ise Valladolid'ten sonra Celta Vigo deplasmanına gidip, son maçında sahasında Espanyol'a karşı mücadele verecek. (AA)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bîr, kurtardı, madrid, puanı, zor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antolínez, José Claudio ( 1635 Madrid – 1675 Madrid ) Sır Ressamlar 1 02 Şubat 2024 08:47