IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2014, 09:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe'den sert açıklama




Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe kadın basketbol takımlarının final karşılaşmasında yaşanan olaylar hakkında sarı lacivertli kulüpten sert bir açıklama geldi. Fenerbahçe açıklamasında yaşananları 'Tarihi rezalet' olarak adlandırırken yaşanan saldırıları da 'organize' olarak kabul etti ve Galatasaray'ı sorumlu tuttu.


Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden, "Tarihi rezalet" başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bayan Basketbol Takımımız ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi son karşılaşmasında yaşananlar Türk spor tarihinin utanç sayfaları arasında yerini almıştır. Öncelikle belirtmek isteriz ki, karşılaşmayı izlemek üzere Abdi İpekçi Spor Salonu'na giden yöneticilerimiz hiçbir Galatasaraylı yönetici tarafından karşılanmamış ve salona giriş yaptıkları sırada fiili olarak saldırıya uğramıştır. Kasıtlı ve planlı olduğu anlaşılan bu saldırıyı engellemek adına hiçbir Galatasaraylı yönetici ve yetkili herhangi bir çaba sarf etmemiştir. Bu saldırıyla birlikte salona giren yöneticilerimiz protokol tribünü yerine, Galatasaraylı taraftarların arasında son derece korunaksız bir bölüme özellikle oturtulmuştur. Yöneticilerimiz karşılaşmanın ilk yarısını yoğun küfür ve hakarete maruz kalarak izlemiş, devre arasında ise yaşananlar korkunç boyutlara ulaşmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Sayın Mahmut Uslu yumrukla saldırıya uğramıştır. Galatasaraylı taraftarlar yöneticilerimizin üzerine bozuk para, çakmak, pil atmak suretiyle tacizlerini sürdürmüş ve yöneticimiz Sayın Hakan Dinçay'ın başına yabancı madde isabet etmek suretiyle kaşı yarılmıştır. Çevik Kuvvet ekiplerinin devreye girmesi sonucu spor sahalarında bugüne kadar görülmemiş olası bir linçin önüne geçilmiş ve yöneticilerimiz yabancı madde yağmuru altında soyunma odasına alınmıştır. Bu akşam, Türk basketbolunun, Türk sporunun tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Galatasaray yönetimi karşılaşmanın en başından itibaren yaşananlar karşısında hiçbir önlem almadığı gibi, bu organize olayların da birebir sorumlusudur. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu yaşananları şiddetle kınıyor; yaşanan bu bariz şiddet eylemleri karşısında hiçbir önlem almayan ve bu kural tanımazlığa göz yuman Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve yönetiminin bu tavrını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün seçilmiş yöneticilerine ve delegasyonuna karşı girişilen bu alçak saldırıya ilişkin hukuki tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızdan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Galatasaray yönetiminin olaylar sırasındaki aczini ve provokatif tavırlarını da de hiç bir zaman unutmayacağımızı başta Galatasaray camiası olmak üzere herkesin bilmesini istiyoruz."


hurriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acıklama, fenerbahceden, sert


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gül'den çok sert açıklama MasteR06 Haber Arşivi 0 28 Mart 2014 15:30
MHP'den Çok Sert Açıklama! Düş Haber Arşivi 0 19 Ekim 2011 14:15