IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2014, 15:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mahmut Uslu'dan sert söz: Y....kça




Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, Fanatik’te yayınlanan bir programa katılarak, Jerfi Tarık Fıratlı'nın 'yumruk atmadım makas aldım' açıklamasına sert bir şekilde cevap verdi.


Fenerbahçe Kulübü'nün Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray Odeobank - Fenerbahçe Kadın Basketbol karşılaşmasında yaşanan olaylarda, Jerfi Tarık Fıratlı'nın kendisine yumruk attığını iddia etmişti.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ferfi Fıratlı'nın oğlu Jerfi Tarık Fıratlı, yumruk atmadığını, yanağından makas aldığını söylemişti. Mahmut Uslu, bu söyleme şu sözlerle cevap verdi:

"Bizim basketbol takımının sorumlusu Zülfikar bey, daha kapıdan girerken tartaklandı. Bizim Hakan Büyüka'a daha çıkarken kafasına taş gibi bir cisim attılar. Ama o insanlara ben hiç kızmıyor. Neden kızmıyorum? Tabii Roma Arena gibi getirirseniz, insanları oraya koyarsınız, bizi üst kata yerleştirirseniz ve afedersiniz söyleyeceğim yani kusura bakmasınlar, özür dilerim yani bana da yakışmıyor ama yani terbiyesizce, saygısızca; bir de diyorlar ki bildirilerinde 'En iyi yere oturtturduk'. Ya kardeşim tamam ben iyi yere oturttun da. 2 bin tane azılı insanların içinden beni niye çıkarıyorsun ya! 1 kişi yürüyebiliyor polis kordonu içinde. Olur mu bu? Savaşa mı geldik ya. Düşman mıyız nedir! 3 gün sonra birbirimizin yüzüne bakacağız. Yani ben zaten bu olayları, zaten o arkadaşı ibret olsun diye affetmeyeceğim, sonuna kadar da devam edeceğim, bana yumruk atan arkadaşı. Hele haddini bilmeyerek 'y...kça' bana makas aldım diye terbiyesizleşen bir insanla muhattap bile olmayacağım. Ben kulüp başkanları dahil olmak üzere hepsinden şikayetçi oldum. Eğer hukuki olarak da bir şey gerekiyorsa 6222'ye karşı. Çünkü yönetim kurulu kararı olarak, bizi protokolde oturtturulmayacak diye yazı yazdırdılar. Bu kadar haddini bilmez insanlar bunlar."


hurriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
mahmut, sert, söz, usludan, ykça


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'ya Ceza Gelebilir Rhytia Spor Haberleri 0 11 Şubat 2014 20:56