IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2014, 12:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karışık Pizza!




Yazarımız Oğuz Dizer, Karabükspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.


Prandelliher öğünde karışık pizzadan farksız, bir kadro çeşitlemesi sürüyor gözler önüne. Vazgeçemediği bir çeşit de var elbette, Sneijder ve Burak'ı tek-tek ortalığa salmak, ille de yanlız bırakmak! 'Orta alan elemanlarının Melo dışında zaten ne oyuna, ne de Galatasaray'a umulan faydası zerre yok' desem inanın abartmış olmam. Henüz 3. dakikada kazanılan golde, Selçuk'un yegane katkısı korneri atması ve Chedjou'nun kafası 0-1. Erken golle Galatasaray'ın iyi oynayacağını, tempo yaparak hakim olabileceğini düşünürsünüz değil mi? Ne gezer. Burak ve Sneijder arkada da 4'ü bir yerde mübarekler! Melo dışında ne ileri ne geri iş yaptıkları, takıma yaradıkları yok. Karabük çok daha doğru oynadı ve pozisyon da buldu.

Hakan Özmert'in net iki şanssızlığı, Burak'ın net 2 kaçırdığı var. Kral güçlü değil, konsantrasyonu arızalı, akordu bozuk... Selçuk'la aynı telden çalıyor ve hatalı notaları tıngırdatmakta birlikte inat ediyorlar! Yarıya da forvette tek tek ısrarıyla çıkan Prandelli Emre'nin kafasından golü yedi 1-1. Sormak lazım Emre'yi kontrol etmek kimin göreviydi? Fizan için bas bas bağıran ama kendi riyasetinde olması gereken kaleyi kaybetmiş olduğundan habersiz, başbakan profilinden farksız bir Prandelli portresi!Sinyor'a 67'de ya biri hatırlattı, ya da kendi uyandı ve Umut'u oyuna aldı. Umut 71'de golü attı 1-2.


Gol sonrası Galatasaray'ın daha doğru pas yaptığını hele hele geri paslarda büyük isabet yakaladığını söylemeliyim! 86'da Burak yine uygun ortamda gitti ama dermanı yeterli değildi, gol bölgesinden kaçtıkça kaçası geldi sanki! Karabük gecesi 3 puan sevinciyle bitti ama sormak gerek 'bu futbol acaba kimi tatmin etti?'


fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
karışık, pizza


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karışık Pizza Sevda Hamur İşleri 1 31 Temmuz 2012 09:39
Satay Chicken Pizza - İngilizce Satay Tavuk Pizza Liaaa Hamur İşleri 0 01 Mayıs 2012 16:15
Pizza:p Ay Hamur İşleri 20 10 Şubat 2012 05:30