IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2014, 12:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Golcü çok ama




Bu maçın skorunun bu kadar güdük kalmasının nedenini anlamak gerçekten imkansız. Oysa İsmail Kartal bu karşılaşmada sistemini hücum üzerine kurmuştu. Maçın başından sonuna kadar 3. bölge oyunu oynayan sarılacivertlilerin baskısına dayanmak gerçekten çok zordu. Rize ekibi oyunu kendi ceza sahası içinde oynadı desek abartmış olmayız. İsmail Kartal böylesine kapanan bir takımı açmak için maça Diego'yla başladı. Ama Brezilyalının durumu gerçekten iyi değil. Benim anlayamadığım bir hafta önce konuştuğum Kartal'ın," Diego fizik olarak yeterli değil" demesine rağmen onu bu kadar kısa sürede ilk 11'de başlatmasıydı aslında… Bu kadar kapanan bir takım karşısında bütün hücumcularını oyuna alan Kartal'ın yaptığı tam anlamıyla çılgınlıktı.
Maçın başından sonuna Fenerbahçe kalesine şut dahi atamayan Rizespor'un bu karşılaşmadan nasıl bir sonuç beklediğini açıkçası anlayamadım.

Milyon kere penaltıydı
Galiba sahaya sadece fark yememek için çıktılar. Zira böylesine istekli bir Fenerbahçe karşısında maçı gol yemeden bitirmeleri imkansızdı. İsmail hocanın bütün forvet oyuncularını sahaya sürmesi garip bir karışıklığa yol açtı. Çok forvet çok gol anlamına gelmiyor. Hakem İlker Meral'in Emenike'ye yapılan penaltıyı çalmamasını iyi niyetle değerlendirmek olmaz. Ben hayatımda bu kadar net bir penaltı pozisyonu görmedim. Milyon kere, milyar kere penaltı! Hakemler formsuz mu kötü niyetli mi? Bence bunun formsuzlukla hiç alakası yok.
Bu galibiyet Beşiktaş derbisinden daha önemliydi bence… Liderlik ve derbi kazanmak Fenerbahçeli futbolcuları rehavete sürüklememiş, aksine daha da kamçılamış.
Alper her geçen gün üzerine koyuyor, Hasan Ali artık Caner'in süper performansını bile geride bırakacak kadar iyi… Fenerbahçe'nin tek sıkıntısı hala devam eden gol şanssızlığı… Bunu da aşabilirlerse çok yakında bol gollü galibiyetler izlemeye hazır olun.


fotomaç

Emre Bol

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ama, cok, golcü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Golcü Avı Kacak Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 18 Aralık 2011 13:35