IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2015, 16:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 puandan fazlası kazanıldı




Son lig maçında Balıkesirspor'u 3-1 yenen Galatasaray, Sivasspor'a konuk oldu.

Son lig maçında Balıkesirspor’u 3-1 yenen Galatasaray, Sivasspor’a konuk oldu. Sergen Yalçın ile birlikte iyi bir çıkış yakalayan Sivasspor karşısına sakatlığı bulunan Melo’dan yoksun çıkan Galatasaray’da iyileşen Sabri, sahaya ilk 11’de çıktı. Savunmanın göbeğini iyi kapatan Sivasspor karşısında kanatları kullanan Sarı-Kırmızılılar, özellikle Ziya’nın görev yaptığı bölgeyi tercih etti. Bruma ile başarılı olan Aslan’da 9. dakikada Sabri, sağ taraftan ortaladı. Selçuk kafayla içeri indirdi, Yasin son dokunuşu yaptı ve skoru değiştirdi:

0-1. Ev sahibi takım ise tüm ataklarını Yasin ve Olcan’ın bölgesinden yapmayı denedi. Fakat Hamit’in bu iki ismin kademesine girmesi ile Kırmızı-Beyazlılar’ın atakları sonuçsuz kaldı. Her iki takım da kanat organizasyonları ile gol ararken Aslan; Bruma ve Yasin gibi süratli isimlerini iyi kullandı. 34. dakikada Bruma, sağ kanattan yine etkili geldi ve ortasını yaptı. Ceza sahasında bekleyen Burak, arka direkte yatarak vurdu, top yan direkte patladı. 39. dakikada ise Olcan’ın, Cicinho’ya yaptığı müdahale sonrası Sivasspor serbest vuruş kazandı. Yardımcı hakem Orkun Aktaş’ın uyarısı ile gelen bu karar başta Hamza Hamzaoğlu’nun büyük tepkisine neden oldu. İbrahim Akın’ın ortasına Aatif vurdu ve oyuna eşitlik geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Aslan top göstermedi

Galatasaray, ikinci yarıya daha iyi başlayan taraftı. İlk yarıda sadece kanatları kullanan Aslan bu devrede orta alandan derinlemesine attığı toplarla da rakibinin üzerine gitti. Takım savunmasını iyi yapan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri Sivas’a topla oynama şansı vermedi. 56. dakikada Olcan topu sol kanattan müthiş taşıdı ve ceza sahasına girer girmez altı pastaki Burak’ı gördü.

Yıldız oyuncu ilk vuruşunda direğe isabet ettirse de ikinci hamlesi ile takımını öne geçirdi: 1-2.

Bu gol Aslan’ın üzerindeki stresi atmasını sağladı. Cim Bom, organize ataklarla Sivas’ın üzerine gitmeye başladı. 67’de Burak, sol taraftan ceza sahasına ortaladı. Telles vurdu ve fark 2’ye çıktı.
Cim Bom çok savaştı

85. dakikada İbrahim Akın, ceza sahası içerisinde topla buluşu ve düzgün bir vuruşla farkı 1’e indirdi: 2-3. 90 dakika boyunca çok koşan, mücadele eden Aslan, zorlu bir deplasmandan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Savaşarak kazanan Galatasaray, şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu da gösterdi. Bu galibiyet Galatasaray’a 3 puandan çok daha fazlasını kazandırdı.


Fanatik


Yazarımız Karabaş

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3, fazlası, kazanıldı, puandan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Borsada İlk Seans 64.534 Puandan Kapandı Rhytia Haber Arşivi 0 14 Şubat 2014 18:54
Borsa 61.184,33 Puandan Kapandı Rhytia Haber Arşivi 0 27 Haziran 2012 19:41
3 puandan fazlası: 3-1 Anatolia Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 10 Ocak 2012 10:06