IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2015, 11:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Demba Ba'yı unutamam'




Liverpool kariyerine nokta koyan İngiliz yıldız, “Bu kulüpte unutamadığım iki an var. Biri, 2005’te İstanbul’da kazandığımız Şampiyonlar Ligi, diğeri de geçen sezon Chelsea maçında topu kaptırıp, Demba Ba’nın bize attığı gol” dedi.

Altyapısından yetiştiği ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Liverpool’a veda eden İngiliz futbolunun efsane ismi Steven Gerrard, Premier Lig’deki son maçı olan ve 6-1 kaybettikleri Stoke City mücadelesinin ardından FANATİK’e konuştu. ABD’nin LA Galaxy takımında kariyerine devam edecek olan Gerrard, İngiltere temsilcimiz Edip Adanır’ın sorularını yanıtladı.

Dün, 2005’te İstanbul’da Milan’ı yenerek kazandıkları Şampiyonlar Ligi’nin 10. yıldönümünü kutlayan Kırmızılar’ın 34 yaşındaki kaptanı Gerrard, “O maçı ben değil, hiçbir Liverpool’lu asla unutmamalı. İlk yarıyı Milan karşısında 3-0 geride kapattık. Sonra 3 gol atıp, maçı penaltılarda kazanmayı başarmıştık. Benim için inanılmaz bir andı. Kariyerimde kesinlikle en mutlu olduğum ve kendime 10 üzerinden performans anlamında 9 verdiğim bir karşılaşmaydı. Umarım tekrar o kupayı kazanacak güce geliriz” yorumunu yaptı.

‘Çok yaklaşmıştık ama...’

Gerrard, en kötü anını da bizlerle paylaştı. Hiç Premier Lig şampiyonluğu yaşayamadan Ada’ya veda edecek olan tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon, kupaya çok yaklaşmıştık. Ancak son haftalarda kupayı Manchester City’ye kaptırdık. Kırılma maçı ise evimizde oynadığımız ve 2-0 kaybettiğimiz Chelsea maçıydı. İlk yarının son anlarında ayağım kaydı ve Demba Ba, bu fırsatı değerlendirip golü atmıştı. Bu benim için Liverpool kariyerimdeki en üzücü olaylardan biriydi” ifadelerini kullandı. Gerrard, yerine aday gösterilen Emre Can için de, “Kısa zamanda takıma alıştı. Burada büyük işler yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

Emre: Herkes memnun

Liverpool’daki ilk sezonun başarılı bir performans ortaya koyan Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can da, İngiltere temsilcimiz Edip Adanır’a konuştu. 21 yaşındaki oyuncu, “Hocamız Brendan Rodgers, Liverpool’a transfer olmamda büyük rol oynadı. Benim için kulübüme gelen birçok teklif vardı. Ancak ben Liverpool’u seçtim. Premier Lig’de yani dünyanın en iyi liginde oynamak istiyordum. Bunu başardığım için çok mutluyum. Performansımı herkes çok beğendi. Ancak sezona baktığımızda iyi sonuçlar alamadık ve ligi 6. bitirdik. Gelecek sezon daha iyi olacağımızı inanıyorum” yorumunu yaptı.

Edip Adanır

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bayı, demba, unutamam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir ben unutamam.. Dilaold Aşk ve Sevgi Köşesi 0 26 Mayıs 2010 18:21
Unutamam.. PeRiLiCe Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Eylül 2007 04:06