IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2015, 11:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"En karlı takım Galatasaray"




İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yle 2-0 öne geçtikleri maçta berabere kaldıklarını ve 4. sırayı garantileyemediklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, maçın ilk 20 dakikasını kontrol altında tuttuklarını ikinci yarı ise 80. dakikaya kadar 2-0 önde olduklarını belirterek, "Son saliseye kadar oyunda ne yaptığınızı bileceksiniz. İlk golde genç oyuncumuz çıkarken bacak arası atmaya çalıştı ve kaptırıp gol yedik. Sonra bir gol daha. Sonra aksiyon filmi oldu. Penaltı kaçırdık sonra 8'e 2 geldik kaçırdık. Kazanıp 4. bitirmeyi garantileyebilirdik. Yine bizim elimizde. Haftaya kazanırsak yine 4. olacağız. Bu kadar emek verdiğimiz sezonu Mersin İdmanyurdu'nu yenip 4. bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Fenerbahçeli futbolculara 4 kırmızı kart gösteren hakem Ali Palabıyık hakkında fazla yorum yapmak istemeyen Avcı, "Rakiple ve hakemle ilgili problemimiz olmadı. Sorun bizim oyuncularımız arasında 80. dakikadan sonra oldu" dedi.

Bir basın mensubunun "Volkan Demirel, son dakikada yaptığı faulden dolayı kırmızı kart görseydi hükmen kazanacaktınız. Hakkınızın yendiğini düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Volkan'ın pozisyonuna çok dikkat etmedim. Pozisyona çok hakim olamadım yorum yapamam" cevabını verdi.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ı da tebrik eden Avcı, "3 gün sonra her şey bitiyor. Böyle bakalım. Böylece bu oyunun daha sevimli hale gelmesini sağlayabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.

MEHMET BATDAL: "EN KARLI TAKIM GALATASARAY"

Lacivert-turunculuların iki golünü kaydeden Mehmet Batdal, 4. sırayı garantilemek için sahaya çıktıklarını ancak bu hedefleri son haftadaki Mersin İdmanyurdu deplasmanına bıraktıklarını aktararak, "Buradan en karlı çıkan taraf Galatasaray oldu. Şampiyon oldular tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
en karlı takım galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık