IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2016, 11:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Olay Hakem Deniz Ateş Bitnel




Olay Hakem Deniz Ateş Bitnel Artık Süper Lig'de Maç Yönetemez
Galatasaray-Trabzonspor maçında skandal yönetim gösteren Deniz Ateş Bitnel, sezon sonuna kadar bir daha maç almayacak. Bitnel, daha yeni taktığı FIFA kokartını da kaybedecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 yendiği maçta bordo-mavili takımda 4 futbolcu kırmızı kart görmüş, 2 de penaltı kararı çıkmıştı. Düşük atmosferli ve keyifli bir futbolun öne çıkması umulan maç, hakem Deniz Ateş Bitnel'in kötü yönetimi sayesinde dünya medyasının da manşetlerine çıktı!


SALİH, HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ
Bitnel, 4 bordo mavili futbolcuyu atarken verdiği iki penaltı kararı da yanlıştı. Ama daha da önemlisi Trabzonsporlu Salih Dursun'un, kırmızı kartı kapıp hakem Bitnel'e göstermesiydi! Bu kart esasen futbolumuzdaki tüm çarpıklıklara da gösterilmiş sembolik bir kırmızı kart oldu.

HAKEMLİK HAYATI BİTECEK
Sistem yine sorunu kişiselleştirdi ve faturası sadece bir kişiye; yani hakem Deniz Ateş Bitnel'e çıkartıldı. Öyle bir ceza verilecek ki 34 yaşındaki Bitnel'in hakemlik hayatı bitecek!

BİR DAHA SÜPER LİG MAÇI YÖNETEMEYECEK
TFF hakem gözlemcileri, Bitnel'e 6.4 notunu verdi. Sezonun en kötü notu... Peki bu anlama geliyor? Bu not, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın, " Deniz Ateş Bitnel fitness hocalığı yapsın" sözünün hayata geçmesi demek! Çünkü, 6.4 notunu alan Deniz Ateş Bitnel, sezon sonuna kadar bir daha maç yönetemeyecek.

ÜST KLASMANDA DA KALMASI ARTIK ZOR
Bu kadar süre maç alamayan bir hakemin de klasman düşmesi kaçınılmaz. Yani Bitnel, daha bu yılın başında taktığı FIFA kokartını kaybedecek. Dahası, Süper Lig kategorisinde yer alan 'üst klasman hakem' statüsüne düşürse burada da kalması pek kolay olmayacak. Zira gelecek sezon sadece 22 hakem Süper Lig'de görev alacak. Sezon sonuna kadar düdük çalamayacak olan Deniz Ateş Bitnel'in performans notu gerileyeceği için 'Top 22' içinde kendisine yer bulması bu saatten sonra mümkün görünmüyor.

VERiLECEK CEZAYA DiRENME ŞANSI YOK
34 yaşında ve en büyük hedefi Şampiyonlar Ligi finali ile Dünya Kupası'nda maç yönetmek olan Deniz Ateş Bitnel, verilen bu cezaya direnebilir mi? Elbette ama sonunda 'maçı' kazanması ihtimal dahilinde değil. Zira Merkez Hakem Kurulu (MHK), kendisine karşı çıkması halinde gelecek sezon da maç vermeyerek daha alt klasmanlara düşürebilir.

YENİ BiR SAYFA AÇACAK
Dolayısıyla Bitnel'e, şayet hakemliği devam ettirmek istiyorsa, verilen cezayı çekip daha sonra yeni bir sayfa açmaktan başka bir seçenek kalmıyor.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galatasaray, olay hakem deniz ates bitnel, spor haberleri, trabzonspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsmail Kartal: 4. hakem 'at' dedi, orta hakem atmadı Seth Fenerbahçe 1 23 Şubat 2015 22:51