IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Türk futbolu nasıl kurtulur? (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/734474-turk-futbolu-nasil-kurtulur.html)

Ebru 26 Şubat 2016 13:59

Türk futbolu nasıl kurtulur?
 
Oynayan değil kollanan kazandı
Geride kalan 22 haftada hakemler neler yapmadı ki? Ceza alanı içinde görülmeyen elle oynamalar, 18 dışındaki pozisyona çalınan penaltılar ve daha neler neler... Hakemler resmen takımları doğradı, bu hataların bedelini ise Türk futbolu ödüyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hakemlerin geride kalan haftalarda yaptıkları kritik hatalar, ligin kaderini belirlemede büyük etkenlerden biri oldu. Verilen-verilmeyen penaltılar, çizgiyi geçmesine rağmen verilmeyen goller, yanlış kırmızı kartlar, hatalı fauller, ofsaytlar bu sezon Süper Lig'in en büyük sorunu haline geldi. Hakem kararları ile puanlar el değiştirdi, sahada oynayan değil kollanan kazandı.

Çoban düdüğünü astı
Öyle ki ligde gerde kalan 22 haftada neredeyse tartışmasız maç oynanmadı. Bu hataların bedelini ise kulüpler kadar Türk futbolu da ödüyor... Hakemler mi! Eleştiriler sonrası düdüğü bırakanlar da oldu Deniz Çoban gibi... Ligin 6. haftasında Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçındaki kötü yönetimi Deniz Çoban'a düdük astırdı.

En mağduru Trabzonspor
Hatalardan en çok mağdur olan takımların başında ise Trabzonspor geliyor... 5. haftadaki Galatasaray maçında, Denayer'in ceza alanı içinde topla elle oynamasını görmeyen hakem, Cüneyt Çakır'dı... Hani Türkiye'nin en iyisi olarak lanse edilen... Ardından 10. haftada 2-2 devam eden Gaziantepspor maçının son anlarında Arakoyo'nun topa elle müdahalesini süzemeyen Çağatay Şahan çıktı meydana... Ve son olarak; yine rakip Galatasaray, hakem Deniz Ateş Bitnel...

Hem yakarım hem kazanırım
Süper Lig'de düdük çalan hakemler maç başına 5 bin 750 TL kazanırken, yardımcı hakemlerin ücreti ise 2 bin 750 TL. Sezonun geride kalan kısmında en fazla geliri ise 11 Süper Lig maçına çıkan, zaman zaman yardımcı hakem olarak da görev yapan Deniz Ateş Bitnel elde etti. Bitnel toplam 73 bin 750 TL kazanç sağladı. Bitnel'i 69 bin 250 TL ile Bülent Yıldırım takip ediyor.


Fotomac


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net