IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2016, 02:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avrupa'nın en lüks stadında Türk imzası. BURADA KIŞ YOK!




Avrupa'nın en lüks stadında Türk imzası


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Futbolcuların soyunma odalarındaki ultra lüks konfordan, ısıtmalı ve soğutmalı seyirci koltuklarına, çim zemininden stadın iç kısmını saran dev LED ekranına, dışarda hava sıcaklığı eksi 25 iken içerde artı 10 dereceye kadar çıkarabilen sistemi ile görenleri şaşırtan Krasnodar Arena'yı Türk inşaat firması yaptı.

Futbolu hayatının merkezine koyan ve 2008'de kurduğu takımı sekiz yıl içinde bugün Avrupa Ligi'nde mücadele eden bir takım haline getiren bir kulüp, başkanın kendisi gibi futbol aşığı bir inşaat şirketi sahibi ile dostluğu dünyaya eşi benzeri olmayan bir stadın kazandırılmasını sağladı. Türk inşaat şirketi Esta Construction tarafından yapılan Krasnodar Arena'da, futbolcular için bütün konforun sağlandığı en üst teknoloji kullanıldı. Futbolcular dışarıdan Kolezyum görünümünde olan stadın soyunma odalarında bir anda eksi 150'lere ulaşan soğuk şok ve ardından yine saniyeler içerisinde tekrar eski vücut ısılarına kavuşacakları Cryo sauna sisteminden jakuzilerine, hamamlarına ve ailelerinin maçı izleyebileceği özel restoranlı alanlarına kadar her şeye sahipler.

Krasnodar'a yaptığı ultra lüks stat ile kendisinden söz ettiren ve aynı zamanda FC Krasnodar takımında yöneticilik yapan Bahattin Demirbilek, Krasnodar taraftarları arasında da çok sevilen bir isim. Fahri Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Demirbilek, Rusya Premier Ligi'ne daha fazla Türk futbolcu kazandırmak istiyor.

Lucescu, 90'da 1-0 öndeyken maçı 2-1 kaybetti

Bu arada Rusya Premir Ligi 15'ci hafta karşılaşmasında FC Krasnodar, Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit St. Petersburg takımını 90'cı dakikasına 0-1 geride girdiği karşılaşmada 2-1 yenerek Rumen çalıştırıcıya büyük bir şok yaşattı.

Dün oynanan karşılaşmanın ilk yarısında taraflar birbirine üstünlük sağlayamazken, soyunma odasına 0-0'lık skorla girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı da aynı tempo ile devam ederken son beş dakikaya girilirken Türk futbol severlerin yakından tanıdığı Rumen teknik adam Mircea Lucescu vites yükseltti ve 86'da Artem Dzyuba ile 0-1 öne geçti. Dakikalar 90'nı gösterip yan hakem uzatma dakikasını gösteren tabelayı kaldırdığında da skorboarda 0-1 yazıyordu. Ancak bu dakikadan itibaren ev sahibi oyuna ağırlığını koydu ve önce Marat Izmailov ile skora eşitlik getirdi ardından da Tornike Okriashvili ile galibiyet golünü buldu.

Lucescu aldığı bu şok galibiyet ile 31 puanda ve ikinci sırada kalırken, FC Krasnodar ise puanını 27'ye çıkararak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Krasnodar ekibi, turu şimdiden garantilemiş durumda.

Siyamend KAÇMAZ/KRASNODAR, (DHA)

__________________
Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avrupa'nın en lüks stadında türk imzası. burada kış yok!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
‘3D alçı’da Türk imzası! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 23 Nisan 2014 14:56