IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Galatasaraylı taraftarlar Josef de Souza'nın alınacağına yönelik çıkan haberler üzerine yönetime tepki gösterdi (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/829145-galatasarayli-taraftarlar-josef-de-souzanin-alinacagina-yonelik-cikan-haberler-uzerine-yonetime-tepki-gosterdi.html)

oMeN 13 Temmuz 2019 11:31

Galatasaraylı taraftarlar Josef de Souza'nın alınacağına yönelik çıkan haberler üzerine yönetime tepki gösterdi
 
Josef sesleri taraftarı kızdırdı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fernando Reges'i 4.5 milyon euro karşılığında Sevilla'ya satan Galatasaray'ın ön libero bölgesine kimi transfer edeceği merak ediliyor.

Ndiaye'nin ardından Fernando'nun da gitmesi üzerine o bölgeye takviye yapmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar için Josef de Souza iddiası ortaya atıldı.

Cimbom, Brezilya'da yayın yapan Globo Esporte adlı internet sitesinin haberine göre eski Fenerbahçeli futbolcunun peşinde.


ARABİSTAN'DA YABANCI SINIRI SIKINTISI

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun kulüplere yabancı futbolcu sınırlaması getirmesi ise Josef'in takımdan ayrılma iddialarını güçlendirmiş durumda.

Ancak sarı-kırmızılı taraftarlar, Fernando gibi bir ismin satılıp onun yerine Fenerbahçe'de tutunamayan Brezilyalı futbolcu Josef'in alınmasına karşı çıkıyor.

Josef'in Galatasaray için yetersiz olduğunu düşünen taraftar grupları, yönetime baskı kurarak transferi engellemeyi hedefliyor.




Alıntı

PauL 13 Temmuz 2019 12:07

Cevap: Galatasaraylı taraftarlar Josef de Souza'nın alınacağına yönelik çıkan haberler üzerine yönetime tepki gösterdi
 
Bir Galatasaraylı Olarak bu josefi fenerbahçede oynarkende oyun stilini beğeniyordum.Bence mantıklı ve kaliteli bir transfer olacaktır.Bazen şunu anlamıyorum tamam yapılan transferlerde kaliteli transferler istiyoruzda türk takımların durumları ortada türk futbolcular kendilerini göstermedikleri için yabancı futbolcularda türk futbolundan yararlanıyor bu açık açık ortada.Neymiş yetersiz buluyormuş taraftar başakşehir spor kulubü bu sene şampiyonluk yarışında en iddalı takımdı ki son 1 haftada şampiyonluğu aldık o adamlarda çokmu pahalı adamlar vardıda bu durumu yaşadılar.Artık türk takımların alt yapıdan adamları çıkartıp yada uygun folcular alıp mantıklı haraket etmeleridir.

Josef galatasaraya gelmesini isterim bence orta sahayı renklendirecek hırslı agresif bir futbolcu.Bu futbolcu için görüşme ve isteme mantıklı diye düşünüyorum.Diagneye o kadar para verirken kimse çıkıpta bişey demedi anadolu kulübüne 13 milyon euro para veriyorsun bazen mantıklı düşünsün herkez onyekuruyu kim biliyordu galatasaraya gelmeden ? kim biliyordu ozan kabağı ? Galatasaray şu ana kadar yapmış olduğu transferler ileriye dönük ve yarıştığımız kulvarlara göre yapılan transferlerdin.İnşallah Belhanda gider fernando gitsin diyordum oda gitti inşallah GALATASARAY`ım için bu senede herşey güzel olacak Şampiyonluğun yine adayı olacağız..

xena 13 Temmuz 2019 12:48

Cevap: Galatasaraylı taraftarlar Josef de Souza'nın alınacağına yönelik çıkan haberler üzerine yönetime tepki gösterdi
 
Çok zor bence ,bilemiyorum olursada fena olmaz gibi


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net