IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Sivasspor'da ayrılık! Abdou Razack Traore sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralandı. (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/856098-sivassporda-ayrilik-abdou-razack-traore-sezon-sonuna-kadar-bursaspora-kiralandi.html)

Risque 30 Ocak 2020 12:21

Sivasspor'da ayrılık! Abdou Razack Traore sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralandı.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Süper Lig lideri Demir Grup Sivasspor'da transferin son günlerinde flaş bir ayrılık yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamada, Abdou Razack Traore'nin sezon sonuna kadar TFF 1. Lig takımı Bursaspor'a kiralandığı bildirildi.
Süper Lig'de lider konumda bulunan Demir Grup Sivasspor'da, ara transferin bitimine saatler kala sürpriz bir ayrılık gerçekleşti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol A takımı futbolcularımızdan Abdou Razack Traore, 2019-2020 sezonun sonuna kadar Bursaspor´a kiralanmıştır" denildi.

31 yaşındaki Burkina Fasolu futbolcu, Türkiye'de Gaziantepspor, Karabükspor, Konyaspor ve Sivasspor gibi takımlarda forma giydi. Bu sezon kırmızı-beyazlı ekiple tüm kulvarlarda toplam 13 maça çıkan deneyimli forvet oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 gole imzasını atarken 2 de asist yapma başarısı gösterdi.

( FotoMaç )


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net