IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/860215-fenerbahcenin-teknik-direktor-adaylari.html)

Risque 02 Mart 2020 10:14

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

F.Bahçe'de Ersun Yanal'ın görevi bırakmasıyla yeni antrenör arayışına başlandı. Sarı-lacivertlilerde Abdullah Avcı, Erol Bulut, Tayfun Korkut, Emre Belözoğlu ve Alex De Souza ikilisinin ismi geçiyor..Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi resmen bitti...

Üst üste gelen kötü sonuçlar, Kadıköy’deki derbi mağlubiyeti ve son olarak Antalya’da yaşanan kaybın ardından tüm gözler Ersun Yanal’a çevrilmişti.


Ve beklenen gelişme Antalya beraberliğinin ardından dün gerçekleşti.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal hocamızdan gelen talep üzerine, kendisi ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasına karar vermiştir” ifadelerine yer verildi.

Ersun Yanal'ın sarı-lacivertli ekipte görevi bırakmasının ardından oklar, Ali Koç'un takımın başına hangi ismi getireceğine çevrildi.


Camia içinden farklı sesler çıksa da şu an en muhtemel adayların başında Erol Bulut, Abdullah Avcı ve Tayfun Korkut'un isimleri geçiyor.

Bir dönem Fenerbahçe forması giymiş ve şuan Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'un adı sarı-lacivertli takımla yüksek sesle anılıyor.

Erol Bulut geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, ''Bir hayalim var'' demişti. Başarılı teknik adamın bu sözleri Fenerbahçe iddialarını güçlendirmişti..Kaynak:KralSpor


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net