IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Ersun Yanal'dan tazminat sorularına sert tepki (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/860455-ersun-yanaldan-tazminat-sorularina-sert-tepki.html)

Risque 04 Mart 2020 11:02

Ersun Yanal'dan tazminat sorularına sert tepki
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal, Trabzonspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı ilk maçı sonrası sinirlendi. Fenerbahçe'den ayrılışı sonrası tazminat alıp almadığına ilişkin sorulara sinirlenen Yanal, basın toplantısından çıkarken "G..tünden uydurmayacak kimse öyle" ifadelerini kullandı..Fenerbahçe'de Antalyaspor beraberliği sonrasında yolları ayrılan ve sarı-lacivertli takım ile son maçına çıkan teknik direktör Ersun Yanal, açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin içinde bulunduğu atmosferde maç oynamanın sıkıntılı ve üzücü olduğunu kaydederek, "Maalesef bugün Trabzonlu bir şehidimiz var. Allah'tan rahmet diliyorum. Bu atmosferde oynamak, mücadele etmek oldukça sıkıntılı ve üzücü. Ama ülkemizin birliği ve bütünlüğü fazlasıyla hak ettiğini, bu süreçten de en kısa süre içinde el birliğiyle çıkacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.


Sporun birleştirici gücünün öne çıkarılması gerektiğini ifade eden Yanal, şöyle devam etti: "Spor, çok büyük, evrensel değeri olan toplumsal bir güç. Bu camialar karşılaştıklarında rekabet o rekabetin getirdiği birleşme çok önemli. Mağlup olursunuz, galip gelirsiniz, el sıkışırsınız. Şampiyon olursunuz doğru duygularla yaşamalısınız. Fenerbahçe'nin geçen sezonki durumunda hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Çünkü Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilen biriyim. Bunu ne zaman olursa olsun aynı şekilde düşünürüm. Bu süreci doğru analiz ettiğimizde oranlamaya çalıştığımızda sayın başkanımız Ali Koç başta olmak üzere düzenli bir şekilde bu baskının uzun süre devam ettiğini düşünüyorum. Kendisine başta camiamız olmak üzere taraftarımızın yüksek destekle arkasında olması gerektiğini düşünüyorum dedi...Kaynak:Haberler

tugbu 04 Mart 2020 11:04

Cevap: Ersun Yanal'dan tazminat sorularına sert tepki
 
Uln senin yüzünden fenerbahce ne hale düştü birde tazminat almışsan haram olsun...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net