IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/)
-   -   Medipol Başakşehir'de Visca sonrası 18 milyon euroluk nokta atışı! (https://www.ircforumlari.net/spor-haberleri/961189-medipol-basaksehirde-visca-sonrasi-18-milyon-euroluk-nokta-atisi.html)

Dedecan61 07 Şubat 2022 14:00

Medipol Başakşehir'de Visca sonrası 18 milyon euroluk nokta atışı!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Son Dakika: Medipol Başakşehir'de Visca sonrası 18 milyon euroluk nokta atışı! Emre Belözoğlu'nun işareti sonrası Trezeguet ve Pizzi...

Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesinin ardından ligde üst sıralara tırmanan Medipol Başakşehir, son olarak Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek takdir toplamıştı. 41 yaşındaki teknik adamın maç öncesi çizdiği seti sahada uygulayarak Fenerbahçe'yi yıkan turuncu-lacivertli takım, kulübün simge isimlerinden olan Edin Visca'nın boşluğunu doldurmak için yaptığı planlamayla dikkat çekti. Önce Serdar Gürler'i kadroya katan Başakşehir, sonrasında piyasa değeri 18 milyon euro olan iki isimle anlaşma sağlamayı başardı.
Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 yenerek rakibinin averajla üstüne çıkan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun pozitif futbolu dikkat çekerken, turuncu-lacivertli kulübün Transfer politikası da başarının en önemli anahtarlarından biri oldu.

Göreve başladıktan sonra alt sıralarda bulunan takımı müthiş bir galibiyet serisiyle üst sıralara taşıyan Belözoğlu, son olarak Fenerbahçe galibiyetiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net