IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2011, 16:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Starcraft 2 : Wings of Liberty Irkları





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Terran

Sanırım özet olarak insan ırkı diyebiliriz, İlk oluşumu gözden çıkarılmış önemsenmeyen askerlerden oluşmuşlar fakan zaman içinde kendilerini geliştirmişler, genelde ırk özellikleri olarak diğerlerinden farkı güçlü zırhlar ve yıkıcı silahlar kullanmaları, Terran üretim binaları herhangi bir yere uçabilir ve taşındıktan sonra işine burada devam edebilir. Ayrıca binalar da her yere dikilebilir. Diğer ırklara oranla hem uçarak yer değiştirme hem de ilk kurulumda istenilen yerin seçilebilmesi, Terran'a muazzam bir serbestlik sağlıyor üs kurmada. Mobillik, üst düzeyde. Ek olarak Terran, oyunun en yıkıcı ateş gücüne, yani nükleer saldırıya sahip.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Protoss

Irk olarak neye benzeteceğimi bulamadım, sanırım Zerglere ve Protosslara kısaca Uzaylı ırk desek yanlış olmaz. Tekonolojilerini kullanarak kendi evrenine barış getirmiş bir ırk bu özellikleri ise onları yıllar boyunca dahada güçlendirmiş, artık en üstün ırk olarak dillendirilirken Zergler ile savaşları başlamış, tekonolojisine güvenen Protosslar, yok edici teknolojilerinin bile sayısal üstünlükle başa çıkamadığını anlamıştır, bu savaş protosslara bir ders olmuştur. Lakin Zergler, Protossların evi olan Aiur’a saldırınca, değişimi kabullenmeye başlarlar ve Uzun süre önce kullanılması yasaklanan ve kaldırılan kadim silahlar, Zerg ile devam eden savaşı savuşturmak için bir kez daha geri getirilir. Protoss, rakamlarını yaptıkları savaş robotlarıyla arttırırlar. Bunun yanısıra psişik ve teknolojik güçlerin tek bünyede toplandığı etten kemikten Protoss savaşçıları ise çok güçlü hale gelir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Zerg

Irk olarak neye benzeteceğimi bulamadım, Protosslara kısaca uzaylı ırk dediğimiz gibi Zerglere de uzaylı diyebiliriz. Zerg, Terran ve Protoss'un aksine tamamen özgün ve sıradışı niteliklere sahip bir ırktır. Zerg silah-zırh üretimi ve kullanımı gibi taraklarda bezi yoktur. Teknoloji kullanmazlar. Bunun yerine güçlenmeye odaklı gelişimleri planlanmış mutasyon, adaptasyon ve zorlama temellidir. Binalar bile devasal organvari ve zamanla büyüyen biyolojik yapılardır. Zerg deyince akla önce sayısal üstünlük gelir. Hızlı bir şekilde çoğalır kısa sürede nüfusu çok yüksek rakamlara ulaşabilir. Sayısına ters oranla güçleri, zarar kabiliyetleri ve dayanıklılıkları düşüktür. Yine de kalabalıklıklarının tutulamama ve kontrolden çıkma tehlikesi en büyük silahlarıdır.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köpek Irkları HANDSOME Evcil Köpekler 0 09 Aralık 2011 00:15
Ginepig Irkları Ein Hayvanlar Alemi 2 09 Aralık 2010 22:11