IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By TeKo

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2020, 21:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendinizi denizin şifalı kollarına bırakın




Kendinizi denizin şifalı kollarına bırakın


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Thalasso Yunanca deniz suyu, thalassoterapi ise suyla tedavi anlamına geliyor ve denizin canlandırıcı gücüne işaret ediyor, çünkü deniz suyundaki kan plazması gibi ana elementler ve mineraller gözeneklerden cilde nüfuz ederek dolaşım sistemine giriyor ve vücudun işlevlerini dengeliyor.
Antik çağlarda Roma hamamında kullanılan yöntem şimdi çeşitli ürünlerle SPA (Sanus Per Aquam-Suyla gelen sağlık) ve thalasso merkezlerinde sırt ağrıları, selülit, incelme, toksin atma, romatizma, stresten arınma ve vücut şekillendirmesi için kullanılıyor. Bu kişisel uygulamalar sadece bedensel değil ruhsal amaçlara yönelik de yapılıyor. Dünyanın (deniz suyu, toprak ve havanın ortalaması) maddi yoğunluğu ile insan vücudununki yaklaşık aynı orana sahip. Yani insan ile dünyanın yüzde 70'i su. Bundan yola çıkarak uzmanlar kilo başına 40 gram su alınması gerektiğini belirtiyor.
Güzelliğin anahtarı
Uluslararası bir marka olan Thal'ion, SPA ve Thallasso terapi merkezlerindeki uygulamalar için cilt, vücut bakım ürünleri ve profesyonel tedavi yöntemleri geliştiriyor. Thal'ion metodu aynı zamanda kişiye uygun bakım ve tedavinin bulunmasına yardım ediyor. Fransa'nın batısındaki Bretagne kıyılarından toplanan yosunlarla ve deniz suyuyla hazırlanan ürünler vücudu inceltip şekillendiriyor, yenileyici etkisiyle uzun süreli ve kalıcı sonuçlar yaratıyor. Laminaria digitata adlı yosun mineral tuz, oligo element, vitamin ve aminoasit yönünden benzersiz bir zenginliğe sahip. İçeriğindeki klorofil ve vitaminler nedeniyle yeşil bir toz halindeki bu yosun banyosu, canlandırıcı ve inceltici etkilere sahip. Yosun hücreleri cildin yumuşaklığını ve nemini artırıyor. Thal'ion deniz ve yosunun iyileştirici gücü stresten kurtulmak, güzelleşmek ve incelmek için kullanılıyor. Denizin sebzesi olarak adlandırılan algae yosunu ise deniz suyuna oranla 10 kat daha fazla oligo element içeriyor ve bağışıklık sistemini güçlendirip hücreleri yeniliyor. Mineral zengini deniz suyu ve çamuru, yüz ve vücut bakımlarında güzelliğin anahtarı. Yosun özütleri metabolizmayı ve hücre bölünmesini harekete geçiriyor, bağ dokusunu güçlendiriyor, cildi geri-yor. Mineraller ve vitaminleri depolayabilen deniz yosunları yüksek miktarda iyot içerdiği için kozmetikte de büyük önem taşıyor.
Sünger görünümüne ferahlatıcı serum
Kadınların kabusu olan selülit sınırlı bir bölgede yağ dokusunun fazla birikmesiyle oluşuyor. Kalıtımın yanısıra aşırı yağlı ve karbonhidrat ağırlıklı yemeklerle, hareket azlığı da selülitin oluşumunda etkili. Bunları alkol ve sigara tüketimi, bağırsak tembelliği, su giderici haplar ve hormon alımı izliyor. Thal'ion markasının anti-selülit serumunun içeriğindeki yosun ve bitki özleri içeren etken maddeler cilde nüfuz edip düzelmesini sağlıyor. Ayrıca Isodon özü düzenli olarak kullanıldığında kafeinle birleşip yağ yakımını çoğaltıyor. Su yosunlarının farklı etki alanları var. Örneğin Laminaria digitata özü hücre metabolizmasına yardım ediyor, Fucus vesiculosus vücuttan su atılımını kolaylaştırıyor, Ulva Lactuca cildin sıkılaşmasını sağlıyor. İnceltici selülit serumu portakal kabuğu görünümü azaltıp yok ediyor. Kalça, üst bacak gibi sorunlu bölgelere her gün sabah ve akşam yukarıya doğru, yumuşak ve yuvarlak hareketlerle masaj yapılarak sürülüyor. Hızlı emilen ferahlatıcı serum yağsız olduğundan dolayı cilde uygulandıktan sonra hemen giyinebiliyorsunuz.

__________________
ÖZÜ DOĞRU OLANIN SÖZÜDE DOĞRU OLUR,
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kendinizi denizin şifalı kollarına bırakın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Zamanı Dizi Müziği Aşk Zamanı Gelip Çattığında Koş Durma Kollarına Sözleri PauL Dizi ve Film Müzikleri 0 30 Temmuz 2015 12:23
Şifalı Bitkiler İle Zayıflamak Şifalı Bitkiler Kullanarak Diyet Yapmak Burce Diyet Listeleri 0 09 Mayıs 2014 00:00
Denizin Delisi Burce Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 11 Nisan 2012 19:30
Usulca Öperek Gözlerimden, Düşlerimi Alsana Kollarına... Ay Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Mart 2010 16:41
İnsanlar saatlerini niçin sol kollarına takarlar? YapraK Merak Ettikleriniz 1 15 Eylül 2009 00:18