IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sunucu Radyolarından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/sunucu-radyolarindan-son-haberler/)
-   -   RadyoMujdeFm Ünlü Konuk Sanatci Tuğce Hazar Bugun Sizlerle (https://www.ircforumlari.net/sunucu-radyolarindan-son-haberler/871334-radyomujdefm-unlu-konuk-sanatci-tugce-hazar-bugun-sizlerle.html)

TopRaK35 30 Mayıs 2020 17:02

RadyoMujdeFm Ünlü Konuk Sanatci Tuğce Hazar Bugun Sizlerle
 
Merhaba İrcforumlari Dostlarimiz 30 Mayis Saat 21.00 da Sanatcimiz Tuğce Hazar RadyoMujdeFm Adreslerimizde Agirlıyacaz DjTopraK İle Eglenceli Saatlerin Canli Baglanti Konugu Olacaktir Tum İrcforumlari Ailesine Keyifli Dinlemeler Olsun

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tuğce Hazar Kimdir

Annem Makedon göçmeni, babam Türkmenistan göçmeni. Anne ve baba tarafı tüm aile İzmir’de yaşıyoruz. Babam doktor, annem hemşire. İki kardeşiz. Ablam İstanbulda İngilizce öğretmeni. İnönü Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden mezunum. Anne ve babam küçük yaşlardan itibaren müzikle uğraşan insanlardı. Evde klavye, mandolin, keman, bağlama, tambur vs birçok müzik aleti vardı. Babam beni 3 yaşında enstrümanlarla tanıştırdı. Babam zamanında plak çıkarmak istemiş ama o günkü şartlar el vermemiş, Annem de TRT’de sanatçı olmak istemiş ama dedemler razı gelmemiş. Bu yüzden müzik konusunda benim yeteneği görüp bana daha çok destek oldular her ikisi de. İlk klavye çalarak müziğe başladım. Daha sonra gitar çaldım. Küçük yaşlarda okul etkinliklerinde sahne deneyimim oldu. Daha sonra profesyonel olarak sahnelere çıkmaya başladım. İlk başta bireysel olarak çalıştım daha sonra ajanslarla 5 yıl boyunca çalışmaya devam ettim. Otellerde, tatil köylerinde yerli yabancı müzikler yaptım. Bunların dışında cafe, bar, restaurant tarzı yerlerde de sahne aldım. Şu an home studio’mda beste ve müzik çalışmalarına devam ediyorum. Babam doktor olduğu için benim de doktor ya da mühendis olmamı çok istiyordu. Müziği her zaman yapabilirsin elinde altın bileziğin bulunsun mantığı vardı o zamanlar. Benim altın bileziğim zaten müzikti. İnsan sevmediği bir şeyi yapamazdı. O yüzden mühendis olarak pek çalışamadım. Hayatım boyunca müzikten asla vazgeçmedim. Yine küçük yaşlarda resim, dans,spor ve oyunculuğa da ilgim vardı. Şu an hala yağlı boya tablolar yapıp satıyorum. Küçükken dansa olan ilgimi annem keşfetmişti ama 18 yaşında profesyonelliğe taşıyabildim. İyi isimlerden Latin dans dersleri aldım workshop’lara katıldım ve bir taraftan da gösterilere çıktım. Beş yıl boyunca hem dans hem müzik bu şekilde devam etti. Daha sonra motor kazası yaptım. Bacağım yandı, 4 ay boyunca ayağa kalkamadım. Yavaş yavaş iyileştim. Şu an sağlık durumumla ilgili hiçbir sıkıntım yok. Ama o süreçte dansı bırakmak zorunda kaldım. Sporla ilgim yine küçük yaşlardan beri vardı. Üniversite yıllarında koşu sporuyla ilgilendim. Cumhuriyet koşusu yarışmasında üçüncülük ödülü aldım. Yine üniversitede aerobic step fitness dersleri aldım, birçok kişi arasından okulun aerobic step grubuna seçildim. o grupta beş kişiydik ve benim dışımda hepsi besyocu idi. Bu gruba seçilmek benim için büyük bir başarı ve gururdu. Daha sonra aeorobic step fitness eğitimleri almaya dışarıdan devam ettim. Fitness antranörü olarak bir süre çalıştım. Çalıştığım yerde dans hocası olarak eğitim vermeye devam edecektim ama yukarıda bahsettiğim motor kazası durumunu yaşadım. Spora ve dansa ara verdim. Oyunculuk olarak ise yeteneğim ve ilgim yine küçük yaşlarda kendini belli etti. Küçükken akraba, eş dosta skeçler yazıp oynardım. Daha sonra kurslar ve birebir oyunculuk dersleri almaya başladım. 18 yaşında ajanslara kaydoldum. Dizi setlerinde bulundum. Şu an hala oyunculuk dersleri almaktayım.

Bizleri Web Adreslerimizden Dinlemek İcin;

Programcimiz TopRaK

Yayin tarzi : Slow,Pop

Radyomuz: RadyoMujde.Com

Konumuz: Tuğce Hazar

Tarih: 30.05.2020

.ılı.ıl.ı | Yayınımızı WEB'den dinlemek için ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

| .ılı.ıl.ı | Yayınımızı WEB'den dinlemek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

| .ılı.ıl.ı | Yayınımızı WEB'den dinlemek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

| .ılı.ıl.ı | Yayınımızı WEB'den dinlemek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

| .ılı.ıl.ı | Yayınımızı Winamp'tan dinlemek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Not : İstek Vermek İsteyen Dostlarimiz Bizlere WebRadyomuzdan Ulasabilirsiniz.

Yayin Formatimiz ; Damar, Slow, Pop

CyBeR 30 Mayıs 2020 17:17

Cevap: RadyoMujdeFm Ünlü Konuk Sanatci Tuğce Hazar Bugun Sizlerle
 
Keyifli ve eğlenceli yayınlar diliyorum.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net