IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2021, 20:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sohbette Edep ve Adap




Real Hayatımızda Olduğu Gibi Her Neredeysen Yaşam ve Örf Adetlerimiz Var. Bizlerin Değer Kıldığıda Edep Adap Saygı.Sanal Ortamlardada Buna Özen Göstermek Gerektiğine İnanıyorum. Yaşın Kaç Olursa Olsun Aşmadan Taşmadan Çoşmadan Şımarmadan Efendiliğini Bozmadan Kendini Bilerek Sohbetini Etmelisin. Bir Deyim Vardır `Kendine Yapılmasını İstemediğin Hiç Birşeyi Karşındakine Yapma`
Söylenen Sözler Ve Yazıdığınız He Cümle Sizin Karakterinizi Yansıtır Asla Unutmamak Lazım. Sanal Odalardayım Nasılsa Gırgırıma Bakarım Egolaman Davranırım Bi Çarpıya Bakar Diyorsan Yapma.
Tebessumunden Anlarsin Bi İnsanin Sana Karsi* Olan Edebini.Gormeden de Pekala Hissedebilirsin.Haya Edep Saygi Sanalin İcinde En İhtiyac Duydugun Karsi Tarafta En Olmasini İstegin Kavramlardir.Sen Sohbete Girdiginde Seni Tebessumle Karsilamasi Giris Anini Saniyesiyle Farkedip Seni Selamlamasi* O An Anlarsin Sana Verdigi Saygiyi Edebi.Mucizevi bi Şekilde İcine İsler Gormedigin O Karsindaki Guzel İnsanin Hissiyatlari.Saygi Yoksa bi Sohbette Devamini Getiremessin o İhtişamli Yapacagin Sohbetin.Edep Ne Guzel Seydir Var Edebiliosan Kendinde.Bugun Yine Çok Hos Geldin Dediginde Yuzundeki Al Al Oluslari Hissetirmek Mesela.Sanki Karsindaymiscasina Edep ve Haya ile Çekinmek Saygindan Ödün Vermeden Ama Çokta Buz Gibi Gorunmeden Cvplarsin "cok hos buldum yine ".Gercek Hayatta Nekadar Önemliyse Okadar Lazimdir Sanalda da Edebiyle Yuregimize Yer Eden İnsanlar .Zaten Direk Anlarsin Sohbete Daldiginda Kimin Daha Çekingen Kimin Daha Neseli Veyahut Kimin Daha Agirbasli Oldugunu. Edebi de Konduruverirsin Hemen Dusuncelerinin İcine.Ve Karsindaki İnsanin Profili Çikar Gözünün Önüne.

İdeal Sohbet

Valla Biraz Gamim Dagilsin Şu Evde Oldugum Günler Azicik da Ben Kendime Zaman Ayirayim Diyorsan Yolun Bize bizim sohbete Düsecek Demektir.Hay hay Hosgelirsiniz* Efenim Basimizin Üzerinde Yeriniz Var.Birbirinden Renki Neseli Dertleri Sadece Biraz Olsun Mutlu Olmak Olan İnsanlarla Tanismak İstemezmisin ? Cok Yerinde Sohbetler Olan Sana Birde Muzik Esliginde Sohbetler Etmen İcin Sunulan o Guzel İmkan Tabiki de Bizimle Bizimsohbet te.Haydi Kalk Üsenme Her İnsan İster Biraz Kafasi Dagilsin. Bi Şarki Çaldiginda o Şarki Esliginde Kendini Birak Zamanina Heyecan Katsin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
zirvechat.net


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PR 4 Sohbette ilk 10 sayfada siteden ! armoking_yesil Link değişimi 9 25 Şubat 2013 09:24
Edep Adap Ve Sofra Adabı Liaaa Genel İslami Konular 0 08 Haziran 2012 13:23
Kuran´da Adap Kavramı Liaaa Kuran-ı Kerim 0 24 Mayıs 2012 13:12
Tasavvufta edep,adap,usul Swat İslamiyet 0 31 Ocak 2012 20:31
Hoca Sohbette:) WistFuL Komik Loglar 7 08 Haziran 2007 13:33