IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sunuculardan Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/sunuculardan-son-haberler/)
-   -   Sohbet sitesi sahipleri dikkat Seo hakkında (https://www.ircforumlari.net/sunuculardan-son-haberler/796749-sohbet-sitesi-sahipleri-dikkat-search-engine-optimization-hakkinda.html)

Emre28 31 Mayıs 2018 22:08

Sohbet sitesi sahipleri dikkat Seo hakkında
 
Selam 2004 yılından bu yana irc sahibiyim. Bazı dönemler irc sunucumu kappatığım ilgilenmediğim yada bir süre uzaklaşmak istediğim zamanlar olmuştur.

Sohbet sitesi sahipleri özellikle sitenizin seo işlerini yapabilirim yaparım diyen ve referans olarak sohbetet.net yada sahibi olduğum sohbetodalari.life sitesinin seo işlerini yapıyorum size yardım ederim vs. diyerek gelen kişi yada kişilere kulak asmayınız, aslı astarı ve alakaları yoktur.

Ben seo işini amatör ve hobi olarak yapıyorum, ücretli yada profesyonel değilim. Anahtar kelimelerde 4 yada 5 siteyi ilk sayfaya çıkardım ve o kadar bu benim için sadece hobi kendini ispatlamak o kadar.

Seo yaptırıcak ve yaptırmak isteyen arkadaşların dikkatine:
Seo işi 1 yada 2 aylık oyle basit birşey deildir, sitenizin anahtar kelimelerde ilk sayfaya gelmesi en az 6 ay süre ile ve ortalama günde 8 ila 10 saatlik çalışma ister.

Sohbet sitesi sahipleri özellikle sizlere 1 yada 2 ip ucuda verim.

siteniz sohbet sitesi ise haberle magazinle pek alakası olmamalı genel baktığımda gördüğüm siteyi guncellemek için arşivlerine ekledikleri haber magazin yazıları bu bir hatadır.
Sitenize özgün ve kaliteli sohbetle alakalı makaleler ekleyin özellikle benzersiz ve başka sitelerin kullanmadıkları başlıklarda en önemli tavsiyem budur.

EypiO 02 Haziran 2018 12:51

Cevap: Sohbet sitesi sahipleri dikkat Seo hakkında
 
Emeğıne sağlık :)

Absent 04 Haziran 2018 02:36

Cevap: Sohbet sitesi sahipleri dikkat Seo hakkında
 
Domainlerini takipteyim. Amatör olarak buralara getirmen büyük başarı. Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net