IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Süper Lig (Anadolu Takımları) (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/)
-   -   Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Çok fazla isimsiz kahraman var! (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/1019780-kayserispor-baskani-ali-camli-quotcok-fazla-isimsiz-kahraman-var.html)

Dedecan61 17 Eylül 2023 11:48

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Çok fazla isimsiz kahraman var!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Çok fazla isimsiz kahraman var! Perdenin arkasında..."

Son 3 dönemdir transfer tahtası kapalı olan Kayserispor, transfer tahtasını yaz transfer döneminin son gününde açtı. Sarı kırmızılı takımın başkanı Ali Çamlı, transfer tahtası açıldıktan sonra sürece dair ilk açıklamasını DHA’ya yaptı.

Zorlu bir süreç olduğunu belirten Başkan Ali Çamlı, "Hepimize hayırlı olsun. Tabi süreç zorlu ama zoru başarınca insan çok mutlu ve huzurlu oluyor. Kayserispor’a başkan olmak herkese nasip olmuyor. Bize güvenenler, bunları yapabileceğimizi, başarabileceğimizi hesap etmişler ki bizi buraya görevlendirdiler. Desteklerini arkamızdan hiç eksik etmediler. Bu süreci ben değil biz yönettik. Bütün Kayseri ve Kayseri’nin unsurları yönetti. O yüzden aslında çok abartmaya gerek yok. Mevcut sorunların temizlenmiş olmasını Kayseri, Kayseri kamuoyu, Kayserispor camiası için, Kayseri şehrinin gururu açısından çok değerli buluyorum. Onun için bu konuyu daha fazla konuşmaya gerek yok. Takımımıza, şehrimize ve camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
"DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ"

Transfer tahtasının açılmasının şehirde ve takımda yaratacağı pozitif hava hakkında da konuşan Ali Çamlı, "İnşallah bundan sonra daha dikkatli yöneteceğiz. Daha iyi işler yapıp bu sorunların tekrar edilmesine veya tekrar gündeme gelmesine asla sebep olacak bir olayın içerisinde olmayacağız. Bu mantıkla, bu mantaliteyle kulübü bir yerlere taşıma niyetindeyiz. İnşallah, iyi olur. Nihayetinde Kayseri’nin, Kayserispor’dan başka büyük bir markası da yok. Yani Kayserispor dediğiniz zaman Kayseri şehrinin gururu medarı iftiharı akıllara gelir. O yüzden de biz buraya hizmet etmeyi bir şeref kabul ediyoruz. Bu mantıkla hareket ediyoruz. İnşallah şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.


Risque 17 Eylül 2023 17:03

Cevap: Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Çok fazla isimsiz kahraman var!
 
Bu Kayseri ile Rize Çok Can Yakar Bu Sene.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net