IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2011, 17:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş'ta Simao ve Aurelio Trabzonspor Kadrosunda Yok




Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında yarın Trabzonspor'a konuk olacak olan Beşiktaş'tan zorlu maç öncesi iki kötü haber geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Trabzonspor'a konuk olacak olan Beşiktaş'tan zorlu maç öncesi iki kötü haber geldi.

Dizlerinde ödem olan Simao ve Mehmet Aurelio deplasmanda takımlarını yalnız bırakacak. Portekizli oyuncunun UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan MaccabiTel-avi maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Siyah - beyazlı ekibin orta sahasında ciddi kriz yaşanacağı belirtilirken, haftanın en önemli mücadelesinde Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta Simao ve Mehmet Aurelio bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

10 yıl önce ameliyat olduğu dizinde kemik ödemi olan Simao'nun UEFA Avrupa Ligi'nde 1 Aralık Perşembe günü oynanacak olan Maccabi Tel-Aviv maçında da sahaya çıkmasının zor olduğu öğrenildi.

Simao'nun ardından bir kötü haber de Mehmet Aurelio'dan geldi. Dizinde ödem bulunan tecrübeli futbolcunun da Trabzonspor'a karşı takımında yer alamayacağı belirtildi.

Teknik Direktör Carlos Carvalhal'in Simao'nun bölgesine Mustafa Pektemek'i çekmeyi planladığı kaydedildi. Portekizli çalıştırıcı, Fabian Ernst'e biraz daha ofansif görev vermeyi planladığı, ön libero mevkisinde ise Veli de sakat olduğu için İbrahim Toraman'ın forma giyeceği belirtiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aurelio, beşiktaşta, kadrosunda, simao, trabzonspor, ve, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık