IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2012, 18:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
G.Saray'ı elemek istiyoruz





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana Demirspor, zorlu Galatasaray maçını kazanarak kupada yoluna devam etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nın üçüncü turunda yarın Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor, zorlu maçı kazanarak kupada yoluna devam etmek istiyor.

Hafta boyunca galibiyet üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen teknik direktör Durmuş Ali Çolak, "Takımımıza yeni katılan oyuncularımız, İstanbul kadrosunda bulunmuyor. Eski oyuncularımızın tümü İstanbul'a gidecek. Kupaya başlarken bizim için lig önemli dedik. 2 Bank Asya takımını eleyerek tur atladıktan sonra Galatasaray'la eşleştik. Bu maçın hem Galatasaray ile olması, hem de takımımızın özlemini çektiği bir ligin temsilcisi ile oynamamızdan dolayı çok anlamlı ve kazanmak istiyoruz. Bizim için farklı bir deneyim. Adana Demirspor'un da kaliteli bir takımın olduğunu, iyi futbol oynadığımızı herkese göstermek istiyoruz" dedi.

Türkiye'de ekip halinde galibiyet isteyen takımların maçları kazandığını söyleyen Çolak, şöyle devam etti:

"Türkiye'de oyuncuların birbirinden farkı yok. Takım halinde galibiyet isteğiyle oynayan takımlar maçı alıp götürüyor. Bizim de bu maçı kazanmamız için galibiyeti istememiz yeterli. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız."

TARAFTAR ÇIKARTMASI

Bu arada Adana Demirsporlu taraftarlar Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray karşısında takımlarını desteklemek üzere İstanbul'a gidiyor.

Türkiye'nin en büyük taraftar gruplarından birine sahip olduklarına da dikkat çeken Çolak, "Onların da özlemle beklediği bir lig. Ait oldukları lige dönmek için özlem çekiyorlar. Her zaman yanımızda olmalarından dolayı gurur duyuyoruz. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bizim görevimiz onları mutlu etmek. Sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

LİG ÇOK ÖNEMLİ

Pazar günü Körfez Spor Kulübü ile deplasmanda çok önemli bir maçlarının olduğunu ifade eden Çolak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Körfez maçından da galibiyetle ayrılmamız gerekli. Bizim açımızdan lig, hedeflerimize gitmek için çok önemli. İkinci yarıya iyi başlayıp sonunu iyi getirmek istiyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor, 5-6 oyuncu alacağız. Lige eksiksiz, tam kadro girmek istiyoruz."

DEMİRSPOR KUPADA GALATASARAY'I EVİNDE YENMİŞTİ

Adana Demirspor, 1961 yılından küme düştüğü 1995 yılına kadar Galatasaray ile 2'si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 36 karşılaşma yaptı. Bu karşılaşmaların 19'unu Galatasaray, 9'unu ise Adana Demirspor kazanırken 8 maç berabere tamamlandı.

Adana Demirspor, Galatasaray ile Türkiye Kupası'nda sadece 1980 yılında karşılaştı. Adana ekibi, sahasında 3-2 kaybederken deplasmanda ise 2-1 kazandı. Ancak bu anlamlı galibiyete rağmen, mavi lacivertliler gol averajı ile rakibine elendi.

MUHTEMEL 11

Metin- Tunay, Uğurtan, Süleyman, Burak- Emre, İlhan, Raşit, Soner- Cihan, Burhan

Sakat ve cezalı: Yok

__________________
Make it real, Make me feel it.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
elemek, gsarayı, istiyoruz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık