IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2012, 09:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şova Devam





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ligde 8'de 8 yapan Cim Bom, seriyi kupaya da taşıdı. Yedeklerle çıktığı Adana Demirspor karşısında birçok pozisyon veren Cim Bom; Ayhan, Engin ve Sercan'ın (2) golleriyle farka gitti.

Teknik direktör Fatih Terim ile yardımcısı Hasan Şaş’ın futbola başladığı takım olan Adana Demirspor, Türk Telekom Arena’ya müthiş bir seyirci desteğiyle çıkarken, Galatasaray sahada yedeklerle yer aldı. Ligde yaptığı 8’de 8’lik seriyi Türkiye Kupası’na da taşımak isteyen Sarı-Kırmızılılar, rakibine iki yarıda da birçok pozisyon verirken tecrübesini konuşturdu ve Ayhan’la perdeyi açtı. Engin Baytar farkı ikiye çıkarırken, Sercan’ın iki golü durumu 4-0’a getirdi. Erçağ’ın golü Adana’yı biraz olsun umutlandırsa da, kalesinde devleşen Ufuk olası bir sıkıntı yaşanmasını önledi. Sabri’ye tribün desteği İlk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyen Mertan, Okan ve Berk beğeni toplarken, Samsunspor maçından sonra eleştirilerin odak noktası haline gelen Sabri’ye, Galatasaray tribünleri büyük destek verdi. Milli futbolcu maç bitiminde de tribünlere çağrıldı.

MAÇTAN NOTLAR

Ufuk devleşti

Aykut’la birlikte ilk 11 için mücadele verirken formayı Muslera’ya kaptıran Ufuk, kupa sınavında uzun süre sonra şans buldu. Genç file bekçisi, hem karşı karşıya pozisyonlarda hem de uzaktan şutlarda oldukça başarılıydı. Ufuk’un nefis kurtarışları, farklı skora rağmen olası bir sürpriz yaşanmasını önledi.

Yıllanmış şarap!

Aslan’da genç oyuncuların performansı merakla bekleniyordu. Ancak yılların tecrübesi Ayhan, 45 dakika forma giymesine rağmen sahanın yıldızı oldu. İlerlemiş yaşına rağmen önde pres yapan, top dağıtan ve Sercan’ın asistini nefis bir golle süsleyen Ayhan, hocası Terim’den tam not aldı.

Okan&Berk sahnede

Galatasaray altyapısına sezon başında Frankfurt’tan takviye edilen Okan Derici, dün Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez sahneye çıktı. 18 yaşındaki forvet, ikinci yarıda Engin Baytar’in yerine oyuna dahil olurken, heyecanlı bir görüntü sergiledi ve etkili olamadı. 16 yaşındaki Berk Yıldız da ilk defa şans buldu.

__________________
Make it real, Make me feel it.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
devam, Şova


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık