IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 10:43   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eskişehirspor, Yakaladığı Fırsatları Değerlendiremiyor




Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor'la karşılaşan Eskişehirspor, 1-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamayarak berabere kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor'la karşılaşan Eskişehirspor, 1-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamayarak berabere kaldı. Ligin son haftalarına doğru ilk 4 hedefindeki takımların puan kaybetmesini değerlendiremeyen Kırmızı-siyahlı takım, eline gelen önemli fırsatı tepmiş oldu.

Son haftalarda aldığı Fenerbahçe ve Ankaragücü galibiyetleri ile play-off için en iddialı takım haline gelen Eskişehirspor, evinde önemli iki puan bıraktı. Kendi sahasına Bursaspor'u ağırlayan takım, 90 dakika boyunca rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koydu. Özellikle ilk yarıda sahanın her yerinde olan takım, ikinci yarıda Dede'nin serbest vuruşunun Bursasporlu Ömer'e çarpması sonucu 1-0 öne geçti. Defansın en etkili ismi olan Diego'nun sakatlanarak oyundan çıkmasını fırsat bilen Bursasporlu futbolcular, yaptıkları ataklar sonucu beraberliği yakalamayı başardı. Maçın seyir zevkinin yüksek olmasına rağmen alınan birer puan iki takımada yaramadı.

YANAL, OYUNCULARINDAN MEMNUN

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularının ortaya koydukları oyundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Eskişehirsporlu futbolcuların 90 dakika boyunca sahanın her yerinde mücadele verdiklerini belirten Yanal, tek eksikliklerinin girdikleri pozisyonları gole çevirememek olduğunu ifade etti.

Oyuncularının Bursaspor karşısında pozitif futbol sergileyerek izleyenlere zevk veren bir karşılama ortaya koyduklarını kaydeden başarılı teknik adam, 3 puanı alan taraf olmak istediklerini ancak puanları paylaştıklarını söyledi. Yanal, "Ben futbolcularımın mücadelesinden memnunum. Güzel bir oyun izlettikleri için de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bursaspor maçında alınan bir puan Eskişehirspor'un hesaplarını alt üst etti. Eskişehirspor ligde geriye kalan maçlarda MP Antalyaspor ile deplasmanda, Gaziantepspor ile kendi evinde, Kayserispor ile deplasmanda ve son maçını ise Mersin İdmanyurdu ile kendi evinde oynayarak ligi bitirecek. Siyah kırmızılı takım, oynanacak karşılaşmalarda puan ve puanlar alıp, ilk 8 hedefini korumaya devam edecek.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
değerlendiremiyor, eskişehirspor, fırsatları, yakaladığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nissan'dan 7 kişilik araç yolda Nissan Qashqai, yakaladığı satış başarısını, 7 kişili Lucifer Otomobil Haberleri 0 18 Haziran 2010 14:54
Çok kazandıracak iş fırsatları Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 18:52
Lassa'dan yaz fırsatları Juventus Otomobil Haberleri 0 27 Haziran 2009 10:49