IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Süper Lig (Anadolu Takımları) (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/)
-   -   Halilhodzic'i göndermeyi planlayan Trabzon, F.Bahçe'nin eski hocasını gözüne kestirdi (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/640038-halilhodzici-gondermeyi-planlayan-trabzon-fbahcenin-eski-hocasini-gozune-kestirdi.html)

Seth 05 Kasım 2014 18:15

Halilhodzic'i göndermeyi planlayan Trabzon, F.Bahçe'nin eski hocasını gözüne kestirdi
 
Ve Trabzonspor ’da ufuktaki deprem yaºanmak üzere... Birçok transfere rağmen hala beklenen futbolu oynayamayan Bordo-Mavili takımda en çok tartışılan isim Vahid Halilhodzic’in geleceği ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yarın Avrupa Ligi’nde Lokeren ile önemli bir maç oynanacak olmasına rağmen teknik direktör operasyonunu başlattığı öğrenildi. Her kötü sonuç sonrası ihaleyi futbolculara yıkan ve sorumluluğu kendi üzerine almayan Bosnalı teknik adamdan vazgeçtiği ileri sürülen Hacıosmanoğlu’nun, Fenerbahçe’yi geçen sezon şampiyon yapan Ersun Yanal ile flört halinde olduğu belirtildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]AZİZ YILDIRIM GÖNDERDİ, HACIOSMANOĞLU KAPIYOR

Lokeren maçı için dün kafileyle Belçika’ya gitmeyen ve bu hareketi Halilhodzic’e tepki olarak gösterilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Dubai’de tatilde olan Yanal'la iletişim kurduğu kaydedildi. Deneyimli teknik adamı görüşmek için Türkiye’ye çağırdığı ifade edilen başkanın, bugün Yanal'la bir araya gelmesi bekleniyor. Anlaşma sağlandığı takdirde Lokeren ve Konya maçı sonucu ne olursa olsun Halilhodzic'le yolların ayrılacağı ve Aziz Yıldırım'ın gönderdiği Ersun Yanal'la sözleşme imzalanacağı ileri sürüldü.

Kaynak: Habertürk


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net