IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Süper Lig (Anadolu Takımları) (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/)
-   -   Sivasspor'da Roberto Carlos oyuncularını eleştirdi (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/641544-sivassporda-roberto-carlos-oyuncularini-elestirdi.html)

Seth 07 Kasım 2014 21:38

Sivasspor'da Roberto Carlos oyuncularını eleştirdi
 
Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, Eskişehirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Eskişehirspor karşısında son dakikada yediği golle 3 puanı kaçıran ve bir puan alan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Genç hoca, "Öncelikle hakemin 6 dakika uzatma kararını anlayamadık çünkü ilk yarıda sadece 1 dakika uzatma verilmişti." diyerek öncelikle hakemi eleştirdi.

"Birçok oyuncu ile konuşacağız"

Ardından maçı değerlendiren Carlos, "İlk golü bulduk daha sonra ikinci gol için yüklendik ve yüklenirken defans da iyi bir pozisyon almıştık ama birtakım eksikliklerden dolayı golü yedik. Tabii ki konuşmamız gerekiyor. Ümit'le konuşmamız gerekiyor, Ziya'yla konuşmamız gerekiyor, Batuhan ile konuşmamız gerekiyor, Chrisantus ile konuşmamız gerekiyor. Birçok oyuncuyla konuşmamız gerekiyor. Çünkü fizik olarak yeterli durumda değiller. Ama bu konuşmanın ardından iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum." sözleriyle oyuncularını eleştirdi.

"Takım için bir şey yapmıyorlar"

Fiziksel eksikliğin son dakikalarda mı ortaya çıktığı yönündeki soruya ise Sivasspor'un teknik patronu "Aslında biz ona fiziksel olarak eksiklik demiyelim de takım için bir şey yapma arzusunun eksikliği diyelim." dedi.



fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net