IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Süper Lig (Anadolu Takımları) (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/)
-   -   Es Es'te Michael Skibbe konuştu (https://www.ircforumlari.net/super-lig-anadolu-takimlari/670576-es-este-michael-skibbe-konustu.html)

Seth 14 Ocak 2015 18:29

Es Es'te Michael Skibbe konuştu
 
Ertuğrul Sağlam'ın yerine Eskişehirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Michael Skibbe, ikinci yarıda çok çalışıp çıkışa geçeceklerini dile getirdi. Eskişehirspor'u sportif anlamda geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Alman teknik adam, "Alt sıralardan kurtulup orta bölgelerde yer edinmeliyiz" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Spor Toto Süper Lig temsilcisi Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Öncelikle sportif anlamda Eskişehirspor’u geliştirmek istiyoruz. Alt sıralardan kurtulup orta bölgelerde yer edinmeliyiz" dedi. Kulübün internet televizyonu "eses.tv"ye açıklamalar yapan Alman teknik adam, Eskişehirspor’a 3 yıl önce geldiğinde çok başarılı bir dönem geçirdiğini söyledi. Kırmızı-Siyahlılar'ın kaletili bir taraftar grubuna sahip olduğunu ifade eden Skibbe, "Eskişehir’e hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Eskişehirspor’a tekrar geleceğime dair Başkanımız Mesut Hoşcan’a bir söz vermiştim. Onu yeri getirmek için buraya geldim. Öncelikle sportif anlamda Eskişehirspor’u geliştirmek istiyoruz. Alt sıralardan kurtulup orta bölgelerde yer edinmeliyiz. Bunun için çaba sarf etmeliyiz. Eskişehirspor geçen yıl Türkiye Kupası’nda finale kaldı. Kendisiyle gurur duymalı. İyi bir başarı ve performans sergiledi. Şimdi önümüzde bir kupa maçı var. Gruplarda çıkıp ilerlemek istiyoruz. Geçen yılki başarıyı sergileme hedefimiz var."

Sabırsızlanıyor

Skibbe, Eskişehirspor’un yeni stadının bu yıl içinde hazır hale gelecek olmasından duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. yi bir takım oluşturup başarıyı kovalamak istediklerini vurgulayan Skibbe, "Atatürk Stadı’nda da kendimi mutlu hissediyorum. Yeni statta taraftar desteğini arkamıza alıp, başarılı bir performans sergilemeyi arzu ediyoruz. En kısa sürede taraftarlara bir araya gelmek istiyorum" yorumunu yaptı.


fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net