IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Haziran 2017, 03:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Süper Ligin Yeni Takımı Göztepe





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

TFF 1. Lig play-off final mücadelesinde sarı-kırmızılılar mutlu sona ulaştı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta Eskişehirspor’u penaltılarla 4-3 yenerek 14 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselmeyi başardı.

TFF 1. Lig Play-Off Final karşılaşmasında Eskişehir'i penaltı atışları sonunda yenen Göztepe Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu. Antalya'da oynanan zorlu maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. 54'üncü dakikada Eskişehirspor'da Erkan Zengin'in savunmanın arkasına attığı topta kaleciyle karşı karşıya kalan Ofoedu topu ağlara gönderdi. 1-0. 90+4. dakikada sağ kanattan Kobakhidze'nin çevirdiği topa kayarak vuran Göztepe'nin golcüsü Jahovic meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1.

NEFES KESTİ...
Maç 1-1 sona erdi ve mücadele 15'er dakikalık 2 uzatmaya kaldı. Uzatma dakikaları da 1-1 sona eren maçta, penaltı atışlarına geçildi. Göztepe penaltı atışları sonunda mücadeleyi 4-3 kazanarak Süper Lig'e çıkan üçüncü ve son takım oldu.

VURAL: İZMİR'İN BUNA İHTİYACI VAR
Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Vural, "Çok istiyorduk. Nedeni buradaki taraftarlar. İzmir'in buna ihtiyacı var. Mustafa Hocama da teşekkür ederim. Güzel bir geceydi. Hakikaten çok seviliyoruz ama ben kendimi onların (Eskişehirsporlu futbolcuların) yerine koyuyorum. Geçen sene aynı durum ben de yaşadım" diyerek duyularını ifade etti. Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise çok üzgün olduğunu ifade etti.

DEV FİNAL 2 GÜN SÜRDÜ
Antalya'da oynanan Eskişehirspor- Göztepe maçı 4 Haziran Pazar günü başlarken mücadelenin bitiş düdüğü çaldığında tarihler 5 Haziran pazartesiyi gösteriyordu. Mücadelede iki takımın taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddelerden dolayı oyun dururken, 21.30'da başlayan maç 00.55'de sona erdi. Göztepe taraftarları bayram yaparken, Eskişehir'de ise hüzün vardı.

SAHAYA MEŞALE YAĞDI
Eskişehirspor ile Göztepe arasında oynanan final mücadelesine tribünden atılan meşaleler damga vurdu. Her iki yarının başında ve gol sonrası atılan meşaleler nedeniyle oyun uzun süre durdu durdu.

Eskişehirspor ile Göztepe arasında oynan play off final maçına iki takımın taraftarları da akın etti. Eskişehirspor taraftarı için 14 bin 590, Göztepe taraftarı için 13 bin 862 koltuk ayrıldı. Taraftarlar takımlarının bayrakları ve atkılarıyla tribünleri doldurdu. Ancak maçın ve ikinci yarının hemen başında sahaya atılan meşaleler nedeniyle mücadele uzun süre durdu.

28 DAKİKA UZATMA OYNANDI
Hakem Ali Palabıyık maçın başında sisin dağılması için beklerken 9 dakika sonra mücadele yeniden başladı. İlk yarı tam 17 dakika uzadı. Atılan meşaleler nedeniyle tirbünlerdeki taraftarlar da tehlike atlattı. Ekmelerin arasında stada sokulan yanıcı maddeler nedeniyle ikinci yarıda da maç 11 dakika durdu.

EMNİYETTEN ÖNLEM
Emniyet güçleri, stat ve çevresinde geniş tedbirler aldı. Maç öncesinde kent merkezinde zaman zaman karşılaşan taraftar grupları arasında yaşanan gerginliklere polisler müdahale etti. Ancak polisin tüm önlemlerine rağmen stada yanıcı madde sokulduğu gözlendi.

İZMİR'DE ERKEN BAYRAM
Göztepe'nin nefes kesen bir mücadelenin ardından Süper Lig'e yükselmesiyle İzmir'de bayram coşkusu yaşandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç sonrası sabaha kadar uyumazken Süper Lig'e çıkmanın coşkusunu doyasıya kutladı. İzmir'de çeşitli meydanlarda kurulan dev ekranlarda mücadeleyi izleyen taraftarlar sevince boğuldu. Konvoylar halinde şehirde tur atan Göztepeli taraftarlar Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi.

BAŞBAKAN KUTLADI
Başbakan Binali Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'i tebrik etti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Yıldırım, Göztepe Kulübü'nün Başkanı Sepil ile telefonda görüştü. Başarılarından dolayı tebrik etti.
.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
göztepe, göztepe süper lig, göztepespor, süper lig, yeni takım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Süper Ligin Gol Kralı Elysian Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 19 Mayıs 2014 07:59
Süper Ligin Son Takımı: Mersin İdman Yurdu Elysian Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 19 Mayıs 2014 07:49