IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Tablet Bilgisayarlar (https://www.ircforumlari.net/tablet-bilgisayarlar/)
-   -   Tablet Piyasası Zayıflıyor! (https://www.ircforumlari.net/tablet-bilgisayarlar/739969-tablet-piyasasi-zayifliyor.html)

Cry 10 Mart 2016 14:52

Tablet Piyasası Zayıflıyor!
 
IDC adlı araştırma şirketinin yayınladığı rapora göre 2016 yılında klasik tasarımlı tabletlerin satışları azalacak. 2'si 1 arada tablet satışlarında ise yükseliş bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Araştırma şirketi IDC, bugün yayınladığı raporla birlikte tablet piyasasının2016 yılındaki akıbeti hakkında tahminlerini açıkladı. Yapılan tahminlere göre bu yıl tablet piyasası düşüşe geçecek.

Tablet-bilgisayarlar yükselişe geçiyor

IDC'nin raporunda iPad, Galaxy Tab gibi klasik tabletlerin satışlarının bu yıl içerisinde %5.9 oranında azalacağı öngörülüyor. Bu düşüşteki en önemli faktörün ise bu yıl yükselişe geçecek olan 2'si 1 arada tabletler olacağı söyleniyor.

Önümüzdeki aylarda Huawei ve Alcatel'in sunacağı yeni konseptteki tabletlerin de klasik tablet piyasasına darbe vuracağı aktarılıyor.

Özellikle x86 mobil çiplerini ve Windows 10 işletim sistemini kullanan tablet-bilgisayarların, klasik tabletlere oranla çok daha fonksiyonel olması, yeni kullanıcıların tercihini önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor.

Bunun yanında IDC'nin 2020 yılına kadar piyasada gerçekleşecek değişim hakkında yaptığı tahminlere bakılırsa Apple'ı zor günler bekliyor diyebiliriz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapılan tahminler, klasik bir söz olan "değişmeyen tek şey değişimdir" sözünü akıllara getiriyor. Bakalım günümüzde tablet piyasasında söz sahibi olan şirketler, gelecekte bugünkü yerlerini koruyabilmek için ne gibi yenilikler getirmek zorunda kalacaklar.

shifdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net