IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2021, 22:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lenovo Tab P11 Android Tablet




Üstün Çevrim İçi İzleme Deneyimi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Lenovo Tab serisi tabletler ile çevrim içi video izleme seviye atlıyor. Tab P11’in 11” TDDI IPS ekranı ve çarpıcı 2K çözünürlüğüyle izleme deneyiminin tadını çıkarın. İnce çerçevesiyle %85 ekran/görüntü oranı sunan ekranı, en sevdiğiniz Netflix yayınlarını HD kalitede izlemenizi sağlıyor. Aynı zamanda TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikalı olan ekranı gözlerinizi korur. LCD ekrandaki 400 nit parlaklık sayesinde güneşli günlerde dahi seyir zevkinizden ödün vermeyin.

Birinci Sınıf Ses


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Lenovo Tab P11 tabletin ön yüzünde yer alan dört hoparlörüyle sevdiğiniz tüm şarkılar, sesli kitaplar ve diziler daha keyifli bir hal alıyor. Dolby Atmos® sayesinde kendinizi bir filmin ya da konser salonunun tam ortasında bulacaksınız. Tab P11'in dört hoparlörlü stereosundan çıkan ve etrafınızı saran etkileyici sesin yaşattığı sürükleyici deneyimin keyfini çıkarın.

Çocuklarınız Eğlenceye Olduğu Kadar Eğitime ve Ailesine de Bağlansın


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tab P11, çocuğunuz için ayrı bir kullanıcı hesabı oluşturmanıza olanak sağlar. Lenovo tablet modelleri ile sunulan Google Kids Space ile çocuğunuzun yaratıcılığına ve gelişimine yardımcı olacak uygulamalar ve yüzlerce ücretsiz e-kitaba erişim sağlayabilirsiniz. Öğretmenler tarafından onaylanan 10.000'den fazla uygulama ve oyun ile çocuklarınız için güvenli bir çevrimiçi alan sunar. Ayrıca P11 tabletin yüksek çözünürlüklü 8 MP kamerası, arkaplandaki her şeyi gizleyen arka plan bulanıklığı* özelliğiyle kristal netliğinde görüntülü görüşmeler yapmanızı sağlarken evden eğitim görmeyi ve çalışmayı da kolaylaştırır.

İşleriniz Asla Yarım Kalmasın


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tablet P11, yerleşik Trackpad’i ve kısayol tuşlarıyla, dokunma hissinden ödün vermeden hızlı ve doğru yazma olanağı sunar. İsteğe bağlı ultra ince klavyesi sayesinde benzersiz bir dizüstü bilgisayar performansına sahiptir. 4.096 basınç seviyesine, eğim algılama özelliğine ve tek seferlik şarjla 200 saat kullanım süresine sahip isteğe bağlı Lenovo Precision Pen 2 tablet kalemiyle ilham geldiği anda çizim yapın veya notlar alın. MicroSD kart girişi ile 256 GB'a kadar genişletilen depolama alanında sevdiğiniz tüm uygulamalara ve oyunlara yer var.

Hiç Olmadığı Kadar Etkileyici Bir Deneyim


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tab P11 oyun oynarken veya internette gezinirken de yüksek performans gösteriyor. 2,0GHz'e kadar ana frekansa sahip Qualcomm® Snapdragon™ 662 Sekiz Çekirdekli işlemci ile en sevdiğiniz oyunları oynarken daha az gecikme yaşayın. 6 GB'a kadar RAM sayesinde birden fazla uygulamayı aynı anda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda tek seferlik şarjla 15 saate* kadar kullanım süresi sunan 7700 mAh piliyle dışarıdayken bile daha fazlasını yapmanıza olanak sağlıyor. Üstelik yüz tanıma ile kilit açma özelliği daha güvenli bir kullanım sunar.

* Pil ömrüyle ilgili tüm ifadeler yaklaşık değerlerdir. Gerçek pil performansı, ürün yapılandırması ve kullanımı, yazılım, işletim koşulları, kablosuz işlevi, güç yönetimi ayarları, ekran parlaklığı ve diğer unsurlar da dahil pek çok faktöre bağlıdır ve değişiklik gösterebilir. Pilin maksimum kapasitesi zamanla ve kullanıma bağlı olarak düşecektir.

Çok İşinize Yarayacak Google Uygulamaları Bu Tablette Yüklüdür


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fotoğraf düzenleme, arkadaşlarınızla iletişim kurma ve çok daha fazlası için aradığınız uygulamayı bu tablette bulacaksınız. Google Play Store'daki bir milyondan fazla uygulama arasından dilediğinizi seçin. Lenovo Android tablet modelleri ile birlikte sunulan Google Play Protect, cihazınızı virüslerden korur ve verilerinizi güvende tutar. Verilerinizi kötü amaçlı olabilecek uygulamalara karşı korumak adına henüz yüklemediğiniz uygulamalar dahil olmak üzere 100 milyardan fazla uygulama her gün taranır. Sevdiğiniz tüm Google uygulamalarını Lenovo Tab P11 tabletinize indirebilirsiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

...

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
android, lenovo, tablet, teknoloji


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lenovo Yoga Tablet kazanma şansı! Deep Diğer Tabletler 0 14 Eylül 2014 04:25
Sony Xperia Tablet Z Android Tablet Violent Android Tabletler 1 15 Şubat 2014 19:53
Lenovo'dan yeni bir tablet: IdeaTab S2110 Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 10 Ağustos 2012 01:04
Logitech,tablet klavye,ipad,android tablet Logitech'ten Türkçe tablet klavye! aSi Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Mart 2012 15:06
Lenovo'nun İlk Tablet Ürünü xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 19 Mart 2010 12:55