IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2018, 21:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saatte Zarafet





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Longines, köklü geçmişinden aldığı güçle kendisine itibar kazandıran bazı tarihî saatleri tekrar ele almayı seçti. İsviçreli saat üreticisinin Heritage serisindeki ikonik saat Longines Legend Diver Watch'ta 1960'ların dalış saatleri yeniden doğdu. Çağın stil üsluplarını ve tasarım ögelerini koruyan Longines, okunabilirliği, su geçirmezliği ve kullanışlılığı garanti etmek üzere bu çağdaş versiyona modern uzmanlığını uyguladı. Longines, modern görünümü geleneksel zarafet ve performans ile aynı potada eriten siyah PVD kaplamalı yeni bir modeli sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Uzun süredir Longines'in adı, başta deniz altı dünyası kâşifleri olmak üzere, limitlerini zorlayan yüksek profilli maceracı öncülerle birlikte anılmaktadır. Longines Legend Diver Watch, deniz altı kâşiflerinin ve askeri ve spor amaçlı dalışın altın çağı olan 1960'lı yılların dalış saatlerini yeniden yaratarak orijinal saati bu denli büyük bir başarıya ulaştıran cesur stile sadık kalıyor. İsviçreli saat üreticisi şimdi de siyah bir model sunuyor. Bu model, sporun ve zarafetin simgesel buluşmasını ve özel L888 kalibresinin uyumunu gözler önüne seriyor.

Özgün saatin çizgileri, dönemin teknik sınırlarını hatırlatan kutulanmış cam ve iki yönlü dönen dâhili dalış bezeli bu modelde korunmaktadır. Longines, bu efsanevi saatte 1960'lı yılların ruhunu muhafaza ederken saate çağdaş ve yüksek performanslı teknik özellikler de kazandırdı. Tamamen modern bir tasarım sunan saatte siyah PVD kaplama, safir kristal, iki adet kurma kolu ve 30 bara kadar su geçirmezliği garanti eden vidalı kapak bulunuyor. Bezel, saat 2 yönünde bulunan kurma koluyla aktif hâle getirilir ve durdurulur. Bu sayede kullanıcı, kalan dalış süresini görebilir.

Super LumiNova® ile donatılmış indeksler, sayılar ve ibreler okunabilirliği arttırmak üzere siyah lake kadranda yer alıyor. Ayrıca 6, 9 ve 12 sayıları için kullanılan düz ve net yazı tipi, okunabilirliği daha da arttırıyor. Çelik kasa 42 mm'lik siyah PVD ile kaplıdır ve Longines'e özel otomatik bir mekanizma içerir. Vidalı arka kapak üzerinde dalgıç çizimi işlenmiştir. Siyah PVD ile işlem görmüş katlanır titanyum toka ve entegre dalış uzantısı ile donatılan Milano tarzı siyah kauçuk kayış, saatin görünümünü destekler.

__________________
Bilirsin Sevgilim Bela Okuyamam ben , Allah belanı değil .. İmam selanı versin
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekaksesuarmodası, logines, saat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rezalet mi Nezaket mi; Felaket mi Zarafet mi? Sanem Kişisel Gelişim 4 23 Şubat 2018 14:18
Zarafet PySSyCaT Osmanlı Türkçesi Sözlüğü 0 05 Ekim 2014 00:36
Hem şampiyon hem de zarafet kraliçesi Seth Haber Arşivi 0 02 Ekim 2014 12:06
Zarafet - Donald Spoto Afrodit Kitap Tanıtımları 0 06 Ekim 2012 17:45
10 Adımda Zarafet N999 Ah Kadınlar 0 07 Mayıs 2012 20:18