IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2018, 11:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğal Buz Pisti Sistemleri




Doğal buz pisti sistemleri gerçek buz kullanılarak imal edilmektedir. Tamamen gerçek buzlardan inşa edilen doğal buz pistleri kayak yapan kişilere gerçek buzu hissettirmektedir. Keyifle kayak yapılmasını sağlayan doğal buz pisti sahalarına gerçek buz pisti sahası da denilmektedir. Buz pisti yapımına karar vermeden önce uygun arazi ve çevre koşullarının sağlanması gereklidir. Gerekli koşullar sağlandıktan sonra doğal buz pisti imalatına başlanmaktadır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Doğal Buz Pisti İmalatı

Doğal buz pisti yapımına başlanmadan önce arazinin tamamen düz forma getirilebilmesi için 10 cm kalınlığında beton atılması gereklidir. Atılan bu beton üzerine soğutma borularının uygun şekilde montajı yapılarak gerçek buzların uygulanmasına geçilir. Aşama aşama ilerleyen doğal buz pisti yapımında boruların montajına azami dikkat gösterilmelidir. Soğutma grupları sayesinde montajı yapılan boruların ısısını koruması ve pistin daima soğuk kalması sağlanır. Doğal buz pisti sistemleriniz için Chiller imalatı gerçekleştiren Buzlu Spor var olan soğutma gruplarının chiller tamirini de yapmaktadır. Doğal buz pisti sahalarınız için ihtiyacınız olan soğutma gruplarının fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



Doğal buz pisti sistemlerinde sahanın üstünün açık veya kapalı olması fark etmemektedir. Ancak sıcak yaz aylarında buz pisti üzerine direkt temas eden güneş ışığı nedeniyle soğutma maliyetlerinizi arttıracağından dolayı kapalı alanlarda olmasını tavsiye etmekteyiz.

Doğal Buz Pisti Bakımı

Doğal buz pistlerinin verimli olarak faaliyet göstermesi için düzenli olarak bakımlarının yapılması gereklidir. Özelikle müşteri potansiyeli yüksek olan işletmelerin bakımlarını periyodik olarak yaptırması gereklidir. Günlük, haftalık ve aylık olarak bakımlarının yapılması işletmeniz için faydalı olacaktır. Aksi takdirde bakımlar yapılmadığı için buz pistinin soğutma maliyetleri artacaktır. Buz pisti yapımı için gerekli araziye ve bütçeye sahip değilseniz Buzlu Spor’un buz pisti kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Doğal buz pisti yapımı hakkında daha detaylı bilgi almak ve doğal buz pisti maliyetini öğrenmek için Buzlu Spor ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Doğal Buz Pisti - Buz Pisti Sistemleri ve İşletmeciliği


Konu PauL tarafından (19 Nisan 2018 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
buz pisti, buz pistleri, doğal buz pisti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sentetik Buz Pisti Sistemleri Buzlu Spor Tanıtım Yazısı 0 31 Ocak 2018 10:13
Dev Kuş Pisti Öptü Chelt Havacılık Haberleri 0 22 Temmuz 2011 18:40
Pisti Kaplumbağalar Basınca Chelt Havacılık Haberleri 0 30 Haziran 2011 14:41