IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2018, 17:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DAP YAPI KONFORU




Yeni Nesil Yapılarda Dap Yapı Konforu
Dap yapı, geliştirdiği yeni nesil yapı projelerinde yüksek teknoloji beraberinde kaliteli mimari çözümleri bir araya getirerek konut sahibi olacaklara ve yatırımcılara nitelikli yaşam alanları sunuyor.

Dap yapı projeleri; gerek konut içi gerekse de konut dışı alanlarında yeni nesil teknoloji üzerine kurulu geliştirmeler sağlıyor. Yeni nesil evlerin projelendirme sürecinde belirlenen kriterler, kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilerek üstün mimari tasarımlarda hayat buluyor.
Projenin hayata geçirilme aşamasında tüm bireylerin beklenti ve ihtiyaçlarına yanıt odaklı geliştirmeler sağlanıyor. Konfor başta olmak üzere; bina teknolojisi, daire tipleri ve site özellikleri gibi bütüncül detaylar Dap yapı projelerinin öncül temelini oluşturuyor. Konut projelerinin her ayrıntısında çok yönlü yaşam standartları ve fonksiyonellik kavramları önem kazanıyor. Yaşam alanlarında dilediğiniz zaman dilimlerinde daima maksimum verimlilik sağlamanızı kolaylaştıracak çözümleri yakalayabilmeniz mümkün…

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gündelik hayatın koşuşturmalarına ayak uydurmaya çalışıyor, yaşam alanlarımızda ise özlediğimiz huzuru arıyoruz. Dap yapı; bu felsefeden hareketle, konut anlayışına değeri her geçen gün artan ayrıcalıklar yüklüyor ve şehrin güzelliğini her an doyasıya hissetmenize olanak sağlıyor.
Ev ofisi tarzında pek çok konut alternatifi, zengin sosyal yaşam seçenekleri, lüks rezidans ve ofis hizmeti gibi hayatınıza değer katan projeler Dap yapı sizleri bekliyor.
Dap yapı, konfor bazında birçok ayrıntıyı önemsiyor. Havaalanı ve ana arterlerle; otobüs, metro tarzı toplu ulaşım araçlarına, hastane-okul ve sosyal hayatın merkezine veya ticari merkezlere olan yakınlık gibi çeşitli etmenler projelerin göz bebeği detayları arasında yer alıyor.
Yeni nesil mimari projelerde dairelerin iç özellikleri kadar, sitenin de genel özellikleri kayda değer görülüyor. Bina tasarımda kişiselleştirilmiş detaylar ve konseptler, % 80 civarında yeşil alan, deniz manzarası, oturma ve dinlenme alanları, restoran-kafe olanakları, spor ve yüzme gibi sosyal olanaklar Dap yapı projelerinin yeni nesil anlayışla geliştirildiğinin en temel göstergesi olarak göze çarpıyor.

Yeni nesil konut projeleri hakkında daha detaylı bilgi almak için Dap yapı ile 444 9 327 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Dap Yapı Satışı Devam Eden Yeni Nesil Konut Projeleri

“Doğru Alanda Projeler” felsefesiyle geleceği inşa eden Dap yapı, insana ve çevreye duyduğu saygıyı geleceğin öncül değerleriyle bütünleştiriyor. Yapı sektörüne kazandırdığı yeni nesil mimari çözümlerle gerek yatırım değeri olarak gerekse de modern yaşam biçimleriyle ülkeye benzersiz yaşam alanları sağlıyor.
Yapı anlayışını değiştirme misyonu ile gerçekleştirdiği farklı ve sıra dışı projeleriyle bireylerin yaşamlarına farklı bakış açıları kazandırıyor.
Su, doğa ve gelecek konseptinden hareketle tasarladığı ve geliştirdiği yaşam alanlarıyla DAP yapı, bugün model alınan bir yapı şirketi olarak lider konumda yer alıyor.
Dap yapı, İstanbul’da özlenen ve her daim aranan huzurlu, dingin ve keyifli bir hayatı projeleriyle taçlandırarak yeni nesil yapı projelerinde daima kaliteyi hedefliyor.
Dap Yapı’nın Kağıthane’de şelale evleriyle başlayan bu kalite yolculuğu, Ümraniye ve Maltepe bölgesinde şelale konakları, şelale villaları, şelale alışveriş merkezi, şelale elit, şelale toplanma merkezi; Türkiye’nin eşsiz ve stil sahibi projelerinden royal kuleleri, Dap yapı merkezi, Dap Burgu Kuleleri, Dap dalga kule, Dap tango kule, Bumerang Ofis, Dap zengin ofis, konforlu ofis gibi etkin ve popüler yapı projeleriyle sektöre yön veren geliştirmeler sağlıyor.
Mimari özgünlük yönünden de ilkleri gerçekleştiren Dap yapı şehrin silüetini değiştiren ve bölge için sembol sayılan eser niteliğindeki projelerle satışlarına devam ediyor. Satışı devam eden yeni nesil konut, rezidans ve ofis projelerinden marina dap, Taksim petek rezidans, adam kule, dap marina ofis, vazo kule, dalga kule ile hayatınızın seyrini değiştirmeye hazır mısınız?

Dap Yapı, satışı devam eden konut projeleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve tüm ayrıcalıklardan yararlanmak için 444 9 327 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dap yap, dap yapar, dap yapi, dap yapi alanya, dap yapi istanbul, dap yapi turkiye, dap yapı antalya, turkey dap yapi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Reza'nın Gündemi Atının Konforu Elysian Haber Arşivi 0 18 Mayıs 2014 14:25
1.7 milyon dolar konforu 4 kilometre PuSAt Otomobil Haberleri 0 16 Haziran 2006 18:41