IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2018, 17:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DAP YAPI KONUT




Dap Yapı Konut ve Ofis Projelerinde Sosyal Yaşam Avantajları

DAP yapı, uzun yıllara dayanan sektörel tecrübenin ışığında yapı projelerinde daima kaliteyi, huzuru ve keyfi mükemmel sosyal yaşam alternatifleriyle harmanlıyor. Yapı projelerinde insana değer veren modern yaşam biçimleri, şehre ve ülkeye öncül olarak model olabilecek değerde geliştiriyor.
Konforlu yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan Dap yapı konut, rezidans ve ofis projeleri, ferah ortamı, fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların çok daha ötesinde eşsiz olanaklar sağlıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Karakteristik projelerinin temelinde sosyal yaşam alanları, yeşilin sunduğu huzura ve keyfe ayrılıyor. Açık-kapalı yüzme havuzları, 7/24 güvenlik, çocuk oyun alanları, ortak yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor alanları, açık-kapalı çok katlı otopark alternatifleri, kafe-restoran seçenekleri, sıpa, sauna ve Türk hamamı gibi zengin ve bir o kadar da eğlenceli ayrıntılar sizleri bekliyor.

DAP yapı titizliğini, seçiciliğini ve kalitesini tüm yeni nesil konut projelerindeki sosyal olanaklarında da hissettiriyor. Sevdiklerinizle yepyeni bir sayfa açacağınız hayatınızda Dap yapı, heyecan veren sosyal yaşam alternatifleriyle konut sahiplerine modern ve kalıcı değerler sunuyor.
İstanbul’da çağın yaşam konsepti Dap yapı yeni nesil yaşam projelerinde canlanıyor ve renkleniyor. Yaşadığınız atmosferde sosyal yaşam olanaklarının sunduğu sınırsız ayrıcalıklardan yararlanmak için 444 9 327 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Dap Yapı Şirketine En Çok Sorulan: Sorular ve Cevapları

• Maltepe’de Dap vazo Kulede otel konseptli daire yatırım için değerlendirilebilir mi?

Körfez'in büyük şirketlerinden Rotana ile anlaşan Dap yapı bu projesiyle şüphesiz ki İstanbul’a yeni bir ivme kazandırdı. Sunulan kaliteli hizmet doğrultusunda özellikle pek çok sektörden iş adamı başta olmak üzere herkesin tercih ettiği bir konsept haline geldi. Yatırım için düşünülmeden tercih edilebilir. Normal kira getirisine göre 2-3 kat daha avantajlı.

• Royal kulelerinden daire aldım ve karlı bir şekilde sattım… Kartal’da bir yatırım yapmayı düşünüyorum. İstanbul marinadan yatırım yapmayı düşünüyorum sizce uygun mudur?

Lokasyon’un ana arterlere yakın olması, projenin daha da avantajlı olmasını sağlıyor. Ayrıca modern tasarımı ile uzun vadede prestijinden bir şeyler kaybetmeyeceğinin en büyük göstergesidir.

• Taksim’de ofis kiralamayı düşünüyorum. Sizce en uygun proje hangisidir?

Mevcut müşterilerinize kolay ve rahatlıkla ulaşabilmenizi sağlayacağınız en iyi proje Taksim Dap yapı olabilir. Sunduğu pek çok avantaj var. Mesela; çok yönlü ekipmana sahip toplantı odası, ayrıcalıklı yönetim odası, danışma, konfor bölümleri ve hızlı hizmetleri şimdiden iş adamlarının gözdesi oldu.

• İstanbul’da yatırım yapmak istiyorum ancak; pek çok proje var. Sizce en gelişmekte olan bölge veya proje hangisidir? Hangi projeden daha yüksek kar elde edebilirim?

İstanbul’un gelişmekte olan bölgesi Kartal… Kartal’da yapılan projeler arasında en ilgi çekici olan istanbul marina diyebiliriz. Kartal’da ki diğer projelerden farkı; karma yaşam konseptiyle geliştirilmiş olması… Özgün tasarımlı mimarisi ve sahile sıfır konumu gibi ayrıcalıklar konforlu bir yatırım imkânı sunuyor.

• Dap yapı Teras Kule’den 3+1 ev almak istiyorum. Sizce üst katlardan almanın bir avantajı var mıdır?

Adalar manzarasının beraberinde ferah yaşam alanları Dap yapı her projesinde olduğu gibi Teras Kule’de de dikkati çekeceğe benziyor. Üst katlar her zaman avantajlıdır. Fiyat getirisi olarak daima değerlenen bir huzur olduğunu belirtmekte yarar vardır.


Konu PauL tarafından (19 Nisan 2018 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dap yap, dap yapar, dap yapı, dap yapı istanbul, dap yapı izmir, dap yapı turkey, dap yapı turkiye, dap yapık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DAP YAPI KONFORU dapyapi34 Tanıtım Yazısı 0 19 Şubat 2018 17:35
DAP YAPI ''İZMİR'' dapyapi34 Tanıtım Yazısı 0 19 Şubat 2018 17:33