IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

5Beğeni(ler)
  • 3 Post By esekherif
  • 1 Post By İlker
  • 1 Post By muptelasiyim

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2018, 17:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DAP YAPI İLE İLGİLİ SORULAR




Dap Yapı Projelerine En Çok Yöneltilen Sorular
Dap yapıya yatırım yapılır mı?

• Merhaba Tonguç Bey, Dap yapı adam kule projesinden yatırım amaçlı 67m2, 1+1 ev-ofis konseptli daire almayı planlıyoruz. Teslim tarihi 2017 ve verdikleri fiyat 522 bin TL civarlarında. 36 ay vadeli ayrıcalıklı ödeme planı da sunmaktalar. Kira getirisine bakıldığında 2500 TL- 3000 TL arasında rakamlar konuşuluyor. Teslim tarihiyle doğru orantılı olarak sizce projeye yatırım yapmaya değer mi? Acil olarak fikirlerinizi duymak isterim.

Dap yapı kulelerimi, manzara adalar mı?

• Tonguç bey öncelikle son derece faydalı bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederek soruma başlıyorum. Elimdeki bir miktar parayı İstanbul Anadolu yakasında yatırım amaçlı değerlendirmek istiyorum. Takdir edersiniz ki bölgede pek çok proje mevcut. Çeşitli değerlendirmelerimizle Manzara Adalar ve Dap yapı kule projeleri arasında kararsız kaldık. Sosyal ve yaşamsal donatılar yatırım sürecinde bizim için etkili faktörler. Dap yapı, denize 0 olmasının yanında; alışveriş merkezi, hızlı tren, deniz ulaşımı, helikopter pisti gibi seçeneklerle diğer projeleri geride bırakıyor. Manzara adalar ise her daire için özel depo alanı, kesintisiz enerji, bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Yardımınıza ihtiyacımız var, sizce hangi projede karar kılmamız doğru olur?

Dap yapı ofis ya da konut yatırımında kira değeri nedir ?

• Tonguç bey merhaba, 300.000 TL değerinde bir birikimle konut sahibi olmak istiyorum. Anadolu Yakası öncelikli tercihim. Kartal sahilde Dap yapı kuleleri projesi var. İnceleme şansı bulduysanız, mevcut projelere oranla pek çok avantajı mevcut. Dolayısıyla beni de cezbetti diyebilirim. Yatırımımı bölgedeki özelliklere göre ofis amaçlı kiraya verme düşüncesindeyim. Huzur ve konsept dikkate alındığında ofis amaçlı kiralamada sizce bir avantaj sağlar mı? Ya da ev-ofis dışında konutları da barındırıyor olması kiralamalarda herhangi bir sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dap Yapı Spor Salonu Şehri Spor Salonları ile Hayatınıza Sağlık Katın

Spor şehri, Dap yapı dahilinde hizmet verdiği iki ayrı özel ve çok yönlü spor salonuyla üyelerine aradıklarından çok daha fazlasını sunuyor. Spor şehri, katılımcı 26 ülkeden yüzlerce proje arasında en iyisi seçilerek kalitesini tescillenmiş oldu. Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödülü Avrupa kule projelerinden, sosyal tesis geliştirme dalında "En İyi Sosyal Tesis" ödülünün sahibi oldu.
Biri, Dap yapı ejderha kuleleri içerisinde diğeri ise Dap yapı Cebeci merkez fuarında hizmet veren Spor şehri, siz değerli üyeleri için Dap yapı kalitesinin ışığında spor aktivitelerinize özgü ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebileceğiniz geniş alternatifler sağlamaya devam ediyor.
Grup spor tesisi, güçlü, hızlı, tam zamanlı, boks, tekmeli boks, tam zamanlı güç (grup ya da özel Dersler) ve vıp sıpa gibi birçok hizmet arasından dilediğinizi seçebilir, Dap yapı kalitesiyle spor şehrinin geniş yelpazeli etkinliklerinden doyasıya yararlanabilirsiniz.
Dap Yapı Spor Şehri Ayrıcalıklarını Görebilirsiniz
Grup spor aktivitelerinde boks derslerinin etkileriyle vücut dayanıklılığınız artarken fiziksel olarak gücünüze güç katacaksınız. Boks dersleriyle mükemmel duruş ve doğru nefes sayesinde ileri seviye kuvvet ve denge egzersizleri deneyimini yaşayacaksınız. Grup dersleriyle ve spor salonunun etkinliklerindeyse vücut farkındalığınızı artıracaksınız. Vücut geliştirme gibi dirençli ekipmanları da kullanarak aktivitelerinizi farklı deneyimlerle de geliştirebilirsiniz.
Dap yapı, spor şehri boks salonlarında boks, karate, yüzme, sağlıklı yaşam gibi aktivitelerle kas ve eklemleri kuvvetlendirmeye yönelik derslerden yararlanabilirsiniz.
Tam zamanlı program dahilinde, yüzme havuzları egzersizleriyle su içinde vücudunuzu etkin bir şekilde geliştirebilirsiniz. Çocuk havuzu programıyla çocuklarınız için renkli, eğlenceli ve öğretici egzersizlerden faydalanabilirsiniz.
Personel Dap yapı rehberliğiyle spor salonunda verim sağlayın…
Spor şehrinde gerçekleştirdiğiniz tüm spor aktiviteleri, yaşam kalitenizi her geçen gün artırmanıza ve geliştirmenize olanak sağlıyor. Alanında uzman spor hocalarından oluşan profesyonel kadro ile hem kaliteli aktiviteler gerçekleştirecek hem de sağlığınıza sağlık katacaksınız.
Spor şehri alışılagelmiş programların çok dışında, beklentilerinize karşılık gelebilecek etkili bir egzersiz planı hazırlayarak; sağlık durumunuzu, fizyolojik durumunuzu, spor geçmişinizi, yaşam tarzınızı, alışkanlıklarınızı ve psikolojik durumunuzu değerlendirir ve daima kaliteli bir programlamayı hedef edinirler.
“Mutluluk için spor” felsefesiyle sağlıklı ve zinde yaşamın kapıları spor şehriyle aralanıyor. Ferah, hijyenik, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı için rotanız Dap yapı spor şehri olsun.


Konu PauL tarafından (19 Nisan 2018 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Şubat 2018, 17:52   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAP YAPI İLE İLGİLİ SORULAR




Memleketin komünisti rezidans'da islamcısı villa'da benim gibi kırk yıllık kapitalisti de gecekondu da oturuyor.
Tonguç bey, üç kuruşu bir araya getiremeyen insanlar içinde projeleriniz var mı?

 

Alt 20 Şubat 2018, 02:59   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAP YAPI İLE İLGİLİ SORULAR




Tonguç bey buraya konu açacağınıza, bi reklam verin foruma fakir misiniz .d

 

Alt 20 Şubat 2018, 10:35   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAP YAPI İLE İLGİLİ SORULAR




Komşuluk yok, mahallecilik bitti. Saygı, sevgi desen hak getire,
büyük küçüğünü bilmez, küçük de büyüğünü.
Tamamen kağıt parçalarının hakim olduğu yığınla örülmüş sevgisiz yapılar. Fakir her zaman fakir..

Hangi kesimden olduğunun bir önemi yok. Yaşam mücadelesi vermeye çalışanların şu ortamlarda lüks hayat için 40 takla atmalarını gördükçe bir kez daha iyi ki böyle insanlardan olmadığım için şükür ediyorum..

__________________
Çok fedakarlık yapana kıymet verilseydi, yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi..
 

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dap yap, dap yapar, dap yapı, dap yapı altunizade, dap yapı bebek, dap yapı beşiktaş, dap yapı çankaya, dap yapı cebeci, dap yapı edirne, dap yapı etiler, dap yapı istanbul, dap yapı kars, dap yapı lülebürgaz, dap yapı trabzon, dap yapı turkiye, dap yapı ulus, dap yapılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DAP YAPI KONUT dapyapi34 Tanıtım Yazısı 0 19 Şubat 2018 17:37
DAP YAPI KONFORU dapyapi34 Tanıtım Yazısı 0 19 Şubat 2018 17:35