IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Tarih / Siyaset (https://www.ircforumlari.net/tarih-siyaset/)
-   -   Nesrin Nas (Nesrin Nas Kimdir? - Nesrin Nas Hakkında) (https://www.ircforumlari.net/tarih-siyaset/455086-nesrin-nas-nesrin-nas-kimdir-nesrin-nas-hakkinda.html)

Zen 20 Şubat 2012 22:34

Nesrin Nas (Nesrin Nas Kimdir? - Nesrin Nas Hakkında)
 
Nesrin Nas (d. 1958 - Bünyan, Kayseri), Anavatan Partisi'nin 5. genel başkanı. 1958 yılında Kayseri Bünyan doğumlu olan Nas, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ekonomi Bölümü Mezunudur. İngiltere'de Uluslar arası Para Piyasaları ile ilgili etüt ve incelemeler yapmıştır. Türkiye'ye dönerek İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde Doktora Tezini vererek İktisat Doktora ünvanını almıştır.

Çalışma hayatını Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesinde 13 yıl Öğretim Görevlisi olarak sürdürmüştür. Bu süre zarfında ayrıca dünya gazetesinde ekonomi Danışmanı olarakta hizmet vermiştir. Daha sonra Üniversitedeki görevinden istifa ederek Uluslar arası Finans Kuruluşları Euromoney, DC Gardner ve Emerging Markets'in Türkiye temsilciliği ve Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu Danışmanlığını yapmıştır.

11 Ekim 2003 günü yapılan ANAP 8. Olağan Büyük Kongresi'nde, Nesrin Nas, 711 delegenin oyuyla Genel Başkan seçilmiş ve XXI. Dönem İstanbul milletvekilliği yapmıştır.
Evli ve bir çocuk annesi olup, İngilizce bilmektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net