![]() |
Vişneli Güllaç [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vişneli Güllaç Tarifi İçin Malzemeler 10-12 adet güllaç yaprağı 2,5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya Vişne sosu için; 400 gram dondurulmuş vişne 2 yemek kaşığı nişasta 1/2 (yarım) su bardağı şeker Üzerine; Fındık Vişneli Güllaç Tarifi Nasıl Yapılır ? 1 - Güllaç tariflerine marifet kupası dokunuşu 2 - Öncelikle vişneli ara katımız için, dondurulmuş vişne, şeker ve nişastayı tencereye alalım. Koyulaşana kadar pişirelim. 3 - Süt, şeker ve vanilyayı tencereye alarak kaynama noktasına getirip altını kapatalım. 5 - Güllaç yapraklarını sırayla borcama dizelim. 6 - Her katı sütlü şerbetle ıslatalım. 7 - Orta kısmına gelince hazırladığımız vişne sosu sürelim. Bu kata da fındık parçaları ekleyebiliriz. 8 - Kalan güllaç yapraklarını da üzerine yerleştirerek sütle ıslatmaya devam edelim. 9 -Son olarak.En az 2-3 saat buzdolabında dinlendirelim.Üzerine fındık serperek servis edelim.Afiyet olsun |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk