![]() |
Çakma Profiterol [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çakma Profiterol 🍫 1 Paket Pakmaya Şeker İlavesiz Pastacı Kreması Antep Fıstığı Kreması Bal Profiterol Hamuru için; 100 gr Un 50 gr Su 50 gr Süt 50 gr Tereyağı 3 Küçük Yumurta Sos için; 🍫 1 Paket Pakmaya Şeker İlavesiz Pul Çikolata 300 ml süt 20 gr nişasta 15 gr Pakmaya Natürel Kakao Profiterol hamuru için yumurta ve un hariç diğer malzemeleri eritip unu ekleyin. Düşük orta ısıda sürekli karıştırarak bir araya getirin ve 3-4 dk sonra ocaktan alın. 4-5 dakika soğumaya bırakın. Hamuru miksere alıp, yumurtaları tek tek ekleyerek doğru kıvamı yakalayın. Sıkma torbası ile şekil verdikten sonra parmağınızı ıslatarak hamuru ucunu düzleyin ve 170 derecelik önceden ısıtılmış fırında yarım saat pişirin. Sos için, Pul çikolata hariç tüm malzemeleri çırparak kaynatın, kıvam alınca çikolataları karıştırıp servis edebilirsiniz. Orjinali kadar güzel oluyor. Afiyet olsun! |
Cevap: Çakma Profiterol Çakması orijinali her türlü severim :tatli: |
Cevap: Çakma Profiterol Aynen her türlü güzel gözüküyor .. |
Cevap: Çakma Profiterol Pataşu hamuru yaptıktan sonra çakma olmaz ki =D zaten marifet onu tutturmakta :D |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk