![]() |
Kayısı Crumble Kayısı Crumble için Malzemeler Alt kısım için: 1 çorba kaşığı toz şeker 10 adet kayısı Üzeri için: 2 çorba kaşığı toz şeker 2 çorba kaşığı tereyağ 1 su bardağı un Kayısı Crumble Nasıl Yapılır Öncelikle kayısıların çekirdeklerini çıkartın ve iri bir şekilde doğrayın. Doğradığınız kayısıları fırın tepsisine yayın ve üzerine toz şeker serpiştirin. Üzeri için soğuk tereyağı, un ve toz şekeri bir kabın içerisine alın. Parmak uçlarınızla malzemeleri karıştırarak birbirine yedirin. Malzemeleri iki elinizin arasına alarak ufalanacak şekilde karıştırın. Kum tanesi gibi olan hamuru kayısıların üzerine ufalayarak ekleyin. Fırın tepsisini 180 dereceli fırına atarak yaklaşık 40 dakika pişirin. Tatlının üzeri kızarmaya başladığında çıkartabilirsiniz. Kayısı crumble tatlısını, vanilyalı dondurma ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aLinti |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk