Tel Tel Sütlaç [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: * 1 kg süt * 1 çay bardağı tel şehriye * 1 su bardağı toz şeker * 1 tepeleme yemek kaşığı nişasta * 1 tatlı kaşığı sıvıyağ * 1 paket vanilin Hazırlanışı: 1. Tavada şehriyeleri sıvıyağ ile kahverengi olana kadar kavuralım. (Yanmaması için dikkat edelim.) 2. Sütümüzden bir fincan ayırdıktan sonra tencerede sütü kaynatalım, kavrulan şehriye ve tozşekeri ekleyelim. Nişastayı ayırdığımız bir fincan süt ile ezelim ve tencereye ekleyelim. 3. Arasıra karıştırarak şehriyeler yumuşayana kadar ve sütlaç kıvamını alana kadar pişirelim. Ateşten almadan önce vanilini ekleyelim. 4. Sıcakken kaselere paylaştıralım ve tarçın serperek servis edelim. |
Cevap: Tel Tel Sütlaç Eski Lezzetler Seneler Geçsede Lezzeti Değişmeyen Tatlılarımıza Örnek Görünüm Güzel Yemesi Dahada Güzeldir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:54. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net