Şantili Armut Tatlısı Şantili Armut Tatlısı Malzemeler: 2 adet iri armut 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay bardağı süt Yarım poşet toz krem şanti Yapımı: Armutlar soyulur boyuna ikiye kesilir. Çekirdek bölgesi bıçakla çıkartılır. Uygun büyüklükte yayvan bir tencereye dizilir. 1 çay bardağı su eklenir. Her yarım armudun üzerine 1 çorba kaşığı şeker konur. Armutlar yumuşayana kadar orta ateşte pişirilir. Krem şanti ve soğuk süt çırpılır krema torbasına doldurulur. Soğumuş armutların üzerine şekilli sıkılır. Servis tabağına aktarılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net