![]() |
Taş Kadayıfı Malzemeler • 8 adet taş kadayıf • 2 su bardağı şeker • 2 su bardağı su • 2 çorba kaşığı hindistancevizi • 1 su bardağı çırpılmış kremşanti • 1 adet kivi Taş Kadayıfı Tarifi Kadayıfların kenarını çıkarın.Yumurtaya bulayıp kızartın. 2 Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte kadayıflar şerbetini çekene kadar pişirin. Soğumaya bırakın. 3 Hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın. Ortasına kremşanti veya kaymak koyup, süsleyip servis yapın. Arzu edilirse üzerine meyve konabilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:43. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk